Dead by Daylight Killer önerisi

Ben Killer oynayarak öğrendim chase atmayı. Killer'da oynarken en zevk aldığım ve en yüksek wr olan çarım artist. İlk başlarda uzun bir süre clown oynadım eğer öyle çok oynayamıyorum diyorsan Clown'da alabilirsin.

Hocam sizce oni mi almalıyım blight mı? Bir de artisti anlatabilir misiniz aradım ama bulamadım tanıtımını.

İkisi arasında blight ama dediğim gibi başlarda çok zorlarlar. Artist karga atan.

Hocam hep kesitlerini izliyordum blightın sağa sola çarpa çarpa vuruyordu survivorları da artisti hafif detaylı anlatırsanız çok mutlu olurum onu almayı düşünüyorum.

İkisi arasında blight ama dediğim gibi başlarda çok zorlarlar. Artist karga atan.

Artist için şöyle bir Build yaptım iyi mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-09-06 001617.png
    Ekran görüntüsü 2025-09-06 001617.png
    180,8 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Attığım sitede Build önerileri var. Ben wh Build'i ile oynuyordum Artist'i.

Reis artist aşırı iyi charmış teşekkür ederim, tbag atan dingillerin maçında bile attığım Build'le 4 kill aldım.

Reis artist aşırı iyi charmış teşekkür ederim, tbag atan dingillerin maçında bile attığım Build'le 4 kill aldım.

Söylediğim gibi benim de mainim. Ayrıca oynaması çok zevkli ve en yüksek kazanma oranım bu çar ile.
Ayrıca eğer perkleriniz varsa wh Build'i çok iyi.

Söylediğim gibi benim de mainim. Ayrıca oynaması çok zevkli ve en yüksek kazanma oranım bu çar ile.
Ayrıca eğer perkleriniz varsa wh Build'i çok iyi.

Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın attığınız sitede Build'i bulamadım yardımcı olur musunuz?

Lethal-Barbecue-Pain Res-Corrupt sitedeki Build değil kendi Build'im zaten hocam. Bulamamanız normal.

Lethal-barbecue-pain res-corrupt sitedeki Build değil kendi Build'im zaten hocam. Bulamamanız normal.

Bende sadece pain var en iyisi ağda bir ilerleyeyim 2.5 milyon kan puanı var 44 seviye artistinki.

Lethal-barbecue-pain res-corrupt sitedeki Build değil kendi Build'im zaten hocam. Bulamamanız normal.

Usta ben tüm puanları harcadım prestiji neredeyse 3 olacak hala hiçbir farklı perk gelmedi.

Son düzenleme:
Hocam perk için karaktere sahip olmanız lazım. Sizde olmayan karakterdeki perk öyle yükselttiğinizde gelmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı