Dead by Daylight Mobile kasıyor

cenesvin

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hocalarım merhaba, S20FE kullanıyorum ve Dead by Daylight oynarken oyunda gecikme yaşıyorum. Sizce normal mi? İçime bir şüphe düştü.

Dead By Daylight Mobil genel olarak optimizasyonda berbat, Google Play yorumlarına bakarak görebilirsiniz. Diğer büyük oyunlarda denerseniz (PUBG Mobile vb.) ve performans iyiyse sıkıntı edilecek bir durum yoktur.

S20FE ile normal değil.

Evet hocam bence de normal değil.

Optimizasyon sıkıntısı var.

Oyunda mı?

Oyun 30 ve 60 FPS'ye sabitleniyordu diye hatırlıyorum, ayarlara bir bakın FPS kısıtlayıcı açık mı diye.

Hocam 60FPS sabitliyorum ama drop yiyorum her türlü.

Dead by Daylight mobil genel olarak optimizasyonda berbat, Google Play yorumlarına bakarak görebilirsiniz. Diğer büyük oyunlarda denerseniz (PUBG Mobile vb.) Ve performans iyiyse sıkıntı edilecek bir durum yoktur.

PUBG Mobile'da telefon iyi hocam sıkıntısız çalışıyor. Peki Dead by Daylight güncelleme gelir mi?

PUBG Mobile'da telefon iyi hocam sıkıntısız çalışıyor. Peki Dead by Daylight güncelleme gelir mi?
Bu sorun oyun çıktığından 1 sene sonra felan oluşmuştu diye hatırlıyorum ve o zamandan beri hiç düzeltmeye çalışmadılar (hatta daha kötü yaptılar). Her ne kadar Behaviour böyle şeyleri fixlemekte berbat olsa da her an her şey olabilir, bilemiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı