Dead by Daylight Mobile nasıl?

İşletim sistemi
Android

Frstghost

Kilopat
Makaleler
2
Merhaba, ben Dead by Daylight Mobile indirmeyi düsünüyorum da nasıl oyun, PC versionunu falan görmüstüm de Mobile versiyonu nasıl?

Hocam tavsiye etmiyorum. Asıl oyun ile kıyaslandığında imkanlardan dolayı tabii ki kısıtlı olan şeyler olacak fakat berbat bir port/uyarlama. iPhone cihazımda 60fps bile oynayamadım, aşırı ısınma sorunu vb. oluştu. Oynanmıyor.

Açık konuşmak gerekirse çok iyi değil fakat ben çok sevdiğim için arada oynuyorum. Katil oynamak ekstra zor geliyor. Daha çok survivor oynuyorum. PC alternatifi olarak denenebilir.

Açık konuşmak gerekirse çok iyi değil fakat ben çok sevdiğim için arada oynuyorum. Katil oynamak ekstra zor geliyor. Daha çok survivor oynuyorum. PC alternatifi olarak denenebilir.
Müsaitsen, beraber oynayalım mi? Oyunu daha iyi anlamak icin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben DBD'yi hem mobilde, hem de PC'de oynuyorum. Mobil DBD'ye çerez oyun gözüyle bakarsan sorun yok. Demek istediğim benim tahminime göre yaş ortalaması çok daha küçük oyuncular nedeniyle ve özellikle ücretsiz ve mobil gibi herkese açık bir platformda yayınlanan bir oyun olması nedeniyle ortam çok kötü. Dediğim gibi ben pek takmadığım için çerez niyetine 1-2 el oyun atıp çıkıyorum. PC sürümü (konsol da dahil buna) daha az kötü bir ortam (bak daha iyi demiyorum 🙃 ) olduğu için daha fazla zaman geçiriyorum.

Bu nedenle asıl oyun ile mobil DBD'yi kıyaslamak doğru olmaz bence. Farklı oyunlar ve farklı beklentiler içerisinde olmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı