Dead by Daylight nasıl rank atlanır?

Yer
Istanbul
Dead by Daylight'da rank 10'dan aşağı düşemiyorum. Katili 5 jen kovalattığım maç mı dersiniz bütün maçı benim taşımam falan ama bir katil geliyor campliyor ve bütün emeğim boşa gidiyor, yine aynı şekilde rank atlıyor yine campliyor rank atlayamıyorum. Oyunda 230 saatim var merak edenler için avantajlarım: Adrenalin, can havli, empati, kum torbası.

Ya takım arkadaşların Borrowed Time alacak, ya da sen Decisive Strike alacaksın, tunnel engellemek için.

Bu sorunu çözdüğün zaman rank atlarsın diye düşünüyorum, hem jeneratör yapıp hem de kovalama atlatırsan daha yararlı olur.

Özellikle arkadaşların ile oynaman daha iyi olacaktır.

Not: Empati/Empathy çok da iyi bir perk değil, kendini düşünmen önemli. Resilience/Direnç alabilirsin, oyundaki en iyi avantajlardan biridir.

Son düzenleme:
Ya takım arkadaşların Borrowed Time alacak, ya da sen Decisive Strike alacaksın, tunnel engellemek için.

Bu sorunu çözdüğün zaman rank atlarsın diye düşünüyorum, hem jeneratör yapıp hem de kovalama atlatırsan daha yararlı olur.

Özellikle arkadaşların ile oynaman daha iyi olacaktır.

Not: Empati/Empathy çok da iyi bir perk değil, kendini düşünmen önemli. Resilience/Direnç alabilirsin, oyundaki en iyi avantajlardan biridir.
Empati zaten el feneri aldığım zaman kullanıyorum. Arkadaşlarımla oynuyorum ama her zaman oynamıyorlar.

Empati zaten el feneri aldığım zaman kullanıyorum. Arkadaşlarımla oynuyorum ama her zaman oynamıyorlar.
Anladığım kadarıyla jeneratör yapmayı pek sevmiyorsun, daha çok katil ile uğraşıp kovalanma düşüncesi içindesin gibi.

Ben de öyleyim, ama baktığın zaman 1 jeneratör kendi başıma yaparım arkadaşlarıma da jeneratör yapımında yardım ederim.

Yine katili gıcık eder miyim? Ederim, ama jeneratör yapmazsan olmuyor.

Arkadaşlarınla uyum içinde olman da önemli. Biriniz 3 jeneratör yaparken diğeri sadece katil ile uğraşmasın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı