Dead by Daylight nasıldır?

453476

Megapat
Makaleler
1
Kolay gelsin.

Dead by Daylight nasıldır? Güzel mi? Oyun hakkında biraz bahseder misiniz? Tam olarak ne yapıyoruz?

Kolay gelsin.

Dead by Daylight nasıldır? Güzel mi? Oyun hakkında biraz bahseder misiniz? Tam olarak ne yapıyoruz?

Hatırladığım kadarıyla 4 hayatta kalmaya çalışan 1 katil.
Hayatta kalanların amacı katilden gizlice jeneratörleri düzeltip çıkışa ulaşmak.
Katilin amacı ise hayatta kalanları yakalayıp bir yere asmak (aslıma süresi var o süre içinde takım arkadaşların kurtarabilir)
Hayatta kalanların perk (özelliği var seçebiliyorsun Build diziyosun kısaca)
Farklı katillerin farklı özellikleri var.

Oyun eğlenceli biraz da gerici.
5 kişilik arkadaş çevren varsa birlikte daha eğlenceli olur.

Peki tek başına oynamak veya diğer Online oyuncularla oynamak sarar mı?

En son fazla oyuncusu yoktu. Oyun için baya bekliyordum. Oyun gerici bir oyun ve zevkli bir oyun. Şuan serverler nasıldır bilmiyorum. 4 oyuncu jeneratörleri çalıştırıp kaçış kapısını açmaya çalışıyor. 1 katil de onları yakalamaya. Oyun güzel ama oyuncu sayıları ne durumda acaba şuan.

Tek olunca 1V1 mi atıyorum katille?

Yok her zaman 4 kişi oluyor adamlar maçtan çıkmadığı sürece.
Ayrıca kapakta var son kişi kalınca rastgele yer de kapak çıkıyor oradan da kaçabiliyorsun.
Ekipmanlar falan var fener ilk yardım çantası anahtar harita alet çantası gibi.

Serverlar dolmuştur diye düşünüyorum. Çünkü PS4 PC karışık bir de Epic'te bir ara bedava olmuştu oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…