Dead by Daylight ne zaman indirime girer?

UmUveve

Femtopat
Daha fazla  
Ben Dead by Daylight almak istiyorum ama şu an 15 dolar param var ama her ay indirime girdiğini gördüm, SteamDB'den ama en son indiriminden yaklaşık 45 gün geçmiş ve hâlâ indirimde değil. Ne zaman indirime girer?

Kış indirimlerinde girer belki.

Oyunu alsanız bile oyun içi bütün karakterler açmak için ayrı para vermeniz lazım. Oyunu aldığında 4-5 tane ücretsiz karakter oluyor kalanların hepside paralı ve pahalı. Skin almakta çok pahalı 1 skin 300 TL. Ek olarak oyunun topluluğu çok toxic alırsanız sinirlenmekten oyunu oynayamazsınız. Bence hiç almayın.

Tabii bazı karakterler oyun içi parayla açılabiliyor ama onları kasmakta çok zor. 1 karakter için 9000 kristal.

Oyunu alsanız bile oyun içi bütün karakterler açmak için ayrı para vermeniz lazım. Oyunu aldığında 4-5 tane ücretsiz karakter oluyor kalanların hepside paralı ve pahalı. Skin almakta çok pahalı 1 skin 300 TL. Ek olarak oyunun topluluğu çok toxic alırsanız sinirlenmekten oyunu oynayamazsınız. Bence hiç almayın.

Tabii bazı karakterler oyun içi parayla açılabiliyor ama onları kasmakta çok zor. 1 karakter için 9000 kristal.
Çok eski konu ama yazıyım dedim kesinlikle katılmıyorum oyun gayet güzel hiç toxicle karşılaşmadım sadece caml ve tunnel atan katillerle karşılaşabilirsin. Skinlerden 100 tlye var ghostface örneğin, nerdeyse hep kristalla alınan skinler indirimde oluyo 1000 kristale skinler var.

Çok eski konu ama yazayım dedim kesinlikle katılmıyorum oyun gayet güzel hiç toxicle karşılaşmadım sadece caml ve tunnel atan katillerle karşılaşabilirsin. Skinlerden 100 TL'ye var ghostface örneğin, neredeyse hep kristalla alınan skinler indirimde oluyor 1000 kristale skinler var.

Oyunda bayağı toxic var hatta LoL'den bile toxic olabilir. Skin konusunda ise yani ucuz skinler var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı