Dead by Daylight nereden alınabilir?

emre33298

Decapat
Daha fazla  
Dead by Daylight oyununu çoğu kişi biliyordur. Normalde Epic Games'ya da Steam'den alacaktım oyunu ama Microsoft Store de 451 TL olduğunu gördüm. Eksiklikleri nelerdir? Ona göre alacağım. DÜZENLEME: Oyunu Steam ve Epic Games üzerinden alamıyorum bakiyem yetersiz olduğu için. İndirimi de beklemek istemiyorum.

Dead by Daylight oyununu çoğu kişi biliyordur. Normalde Epic Games'ya da Steam'den alacaktım oyunu ama Microsoft Store de 451 TL olduğunu gördüm. Eksiklikleri nelerdir? Ona göre alacağım. DÜZENLEME: Oyunu Steam ve Epic Games üzerinden alamıyorum bakiyem yetersiz olduğu için. İndirimi de beklemek istemiyorum.

Steam takıntınız yoksa herhangi bir fark yok.

CD Key olarak satın alıp steamden oynayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam takıntınız yoksa herhangi bir fark yok.

CD Key olarak satın alıp steamden oynayabilirsiniz.
Türkiye de aktif edilemiyor.

Hocam tavsiyem Steam'den şaşmamanız. Epic Games önermem. Aslında Steam dolara geçtiğinden beri çok oyun satın aldım Epic Games ten ama tam 160 küsur saat oynadığım oyunun save dosyaları kendi kendine (gerçekten kendi kendine) gidince tiksindim platformdan. Microsoft Store hakkında detaylı bilgim yok ama ben de bir fark yok diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye de aktif edilemiyor.

Screenshot_2025-08-15-15-00-15-926_com.android.chrome-edit.jpg

Burada Global yazdığı için önermiştim yanlışlık olmuş teşekkür ederim.

hatta zamanında başlık bile açtım

Hocam tavsiyem Steam'den şaşmamanız. Epic Games önermem. Aslında Steam dolara geçtiğinden beri çok oyun satın aldım Epic Games ten ama tam 160 küsur saat oynadığım oyunun save dosyaları kendi kendine (gerçekten kendi kendine) gidince tiksindim platformdan. Microsoft Store hakkında detaylı bilgim yok ama ben de bir fark yok diye biliyorum.

Epic'ten satın aldığım detroiti 2 farklı bilgisayarda açmayı denedim ikisinde de dosya hatası verdi. Epic desteğe yazdım rutin öneriler dışında bir gram ilgilenmediler ve sorunu çözmediler. Detroit'in yapımcısı Quantic Dream'e mail attım sağolsunlar onlar ile orta yolu bulduk o gün bu gündür Epic'e ücretsiz oyunları almak dışında giriş yapmıyorum.

@Feitanq11 EU Keyler Türkiyede etkinleştirilebiliyor mu?

Epic'ten satın aldığım Detroit'i 2 farklı bilgisayarda açmayı denedim ikisinde de dosya hatası verdi. Epic desteğe yazdım rutin öneriler dışında bir gram ilgilenmediler ve sorunu çözmediler. Detroit'in yapımcısı Quantic Dream'e mail attım sağ olsunlar onlar ile orta yolu bulduk o gün bu gündür Epic'e ücretsiz oyunları almak dışında giriş yapmıyorum.

@Feitanq11 EU keyler Türkiye'de etkinleştirilebiliyor mu?

Ben de kesin olarak bilmiyorum. Açıklamasında Türkiye'de aktifleştirilebildiği yazıyor zaten.

Hatta zamanında başlık bile açtım

Hocam bende hiç öyle hatalar olmamıştı Dead Cells'i çok oynayan birisiyim düzeltmişler sanırım

Ben Microsoft Store'den satın aldım şu an indiriyorum çok yavaş indirmesi dışında bakacağım bir sorun var mı diye

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı