Dead by Daylight oynarken mavi ekran hatası ve çökme

• Konuyu başlatan rLc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 469

rLc

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7800X3D
Galax RTX 4080 SUPER SG
MSI MAG B650 TOMAHAWK WI-FI
Corsair Vengeance EXPO 6000Mhz CL36 DDR5
Corsair RM850X SHIFT 850W
Kioxia Exceria G2 1TB 2X
Arctic Liquid Freezer 2 420MM
Lian Li Lancool 3
2 aydır kullandığım sistemimde bir sorun yokken bugün Dead by Daylight'da bir anda oyun crash verdi ve açmaya çalıştığımda her seferinde farklı bir hatası yazısı verdi ve hatalardan biri sanırsam şeydi 64 Bit'lik dosya şeklinde açın. Birkaç saat sonra da internette gezinirken bir anda mavi ekran aldım sonrasında normal bir şekilde açıldı bilgisayar. Az önce de Rainbow Six: Siege oynarken crash verdi ve tekrar açmaya çalıştığımda yine "file corruption detected" hatası verdi. Olay görüntüleyicisinden şu linkteki gibi kayıt ettim nereye göndermem lazım? Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak

Steam'den oyun dosya bütünlüğünü doğrulayın.

Dead by Daylight için yaptım çözüm olmadı silip bir daha yüklüyorum.Rainbow six siege açtığımda şuan giriyor fakat crash yeme durumu yine olacaktır bence 2 kere oldu bugün.Random bir şekilde oyunu oynarken de yiyorum.Crash yedikten sonra daha anti-cheat programları açılırken hata veriyor 3-5 kere deniyorum sonra açılıyor.

RAM testi yaptım ve arıza olduğunu söylüyor windowsun testi.Peki bu %100 müdür yani direkt garantiye mi yollamalıyım ya da deneyebileceğim başka birşey var mı ?

Dosya Ekleri

• 1725741074724.png
    1725741074724.png
    456 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı