i5 6500 işlemci için RX 580 veya GTX 1070 alınır mı?

Bütçe
dört bin
Bence GTX 1070 alınır 580'den daha iyi ve güzel bir kart.

İki kart arasından 1070'i öneririm. Bu arada 500W psu alma. Rx 580 tam yükte 500W yetersiz geliyordu. Tabi bu psu kalitesine göre de değişir. Rx580'de daha fazla güç çeken bir kart. Yinede madem psu alınacak 500W alıp uğraşma.

İki kart arasından 1070'i öneririm. Bu arada 500W PSU alma. RX 580 tam yükte 500W yetersiz geliyordu. Tabii bu PSU kalitesine göre de değişir. RX 580'de daha fazla güç çeken bir kart. Yine de madem PSU alınacak 500W alıp uğraşma.

MSI PSU MAG A500N-H düşünüyorum yeterli olmaz mı? Geçici bir sistem olacağı için çok fazla harcamak istemiyorum, öneri PSU varsa alabilirim.​

MSI PSU MAG A500N-H düşünüyorum yeterli olmaz mı? Geçici bir sistem olacağı için çok fazla harcamak istemiyorum, öneri PSU varsa alabilirim.​

Psu konusunda uzman değilim ama madem geçici bir sistem ve çok harcamak istemiyorsun. Letgodan 2. el daha uyguna bulabilirsin. Test et al bence. Bende geçmiş 500w ve 650w psu'ları oradan uygun fiyatlara vermiştim.

Psu konusunda uzman değilim ama madem geçici bir sistem ve çok harcamak istemiyorsun. Letgodan 2. el daha uyguna bulabilirsin. Test et al bence. Bende geçmiş 500w ve 650w psu'ları oradan uygun fiyatlara vermiştim.
Küçük şehirde oturuyorum 2. el neredeyse hiç psu yok olanda kalitesiz marka ve sıfır fiyatına yazıyorlar, ekran kartınıda arkadaşım istanbuldan alıp kargolayacak zaten.

PSU olarak bunu al. Sistem geçici de olsa eğer 9070 XT - 5070 Ti bir sistem dizecek olursan PSU ihtiyacını görür.

4500 TL olan bütçeni biraz arttırıp RX 6600 kovalamanı öneririm. Gerçi işlemcin ile iyi olmayabilir ama satarken falan daha az beklersin.

PSU olarak bunu al. Sistem geçici de olsa eğer 9070 XT - 5070 Ti bir sistem dizecek olursan PSU ihtiyacını görür.

4500 TL olan bütçeni biraz arttırıp RX 6600 kovalamanı öneririm. Gerçi işlemcin ile iyi olmayabilir ama satarken falan daha az beklersin.

Hocam 1070 temiz istediğim fiyata bulamadım maalesef, https://www.sahibinden.com/ilan/iki...0-8gb-nitro-plus-ekran-karti-1289057264/detay
Bu kartı düşünüyorum FPS olarak 1070 ile arasında uçurum fark olur mu, bunu alacağım kargo ile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı