Dead by Daylight oynarken PC kapanıyor.
2080 Super.
5600X.
Gigabyte B450M S2H.
XPG 2x8 3000MHz RAM.
Thermaltake 750W 80+Bronze
Oynarken işemcim ısınıyor 80 dereceyi geçiyor, ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
Dostum PSU yu 1 saat once taktm. Öncesinde sharkoon 650 wardı onda da aynısı oluyordu, ondan dolayı PSU yenıledım tekrar yaşıyorum aynı sorunu . 80-85 arası oluyor, bu oyun için fazla sanırım.Sorunun ısınan işlemci kaynaklı olduğundan emin misin? 80 derece kapanma için bir sebep değil. Sorun Thermaltake PSU kaynaklı olabilir.
yok dostum direkt reset atıyor pc , hata falan almıyorum.AMD işlemcileri 80 derece civarlarında kapanacağını sanmıyorum. Sorun yüksek ihtimal başka bir yerde. Acaba bir hata kodu vesaire alıyor musunuz?
Yok dostum direkt reset atıyor PC, hata falan almıyorum.
İşlemcinizin maximum sıcaklığı 95, sıcaktan kapanma değil seninki.80-85 arası oluyor, bu oyun için fazla sanırım.
Olay görüntüleyicisi, Windows günlükleri, sistem kısmını atar mısınız?
İşlemci gücünü 100 den 90 a çektim sıcaklık 58-60 arası oldu, 10 dakika sonra kapandı .İşlemcinizin maximum sıcaklığı 95, sıcaktan kapanma değil seninki.
BIOS ayarlarını sıfırlamayı dene.
Kapanma sebebi sıcaklık değil zaten enerji yetmemesi diye düşünüyoruz. BIOS sıfırlar mısın?Eki Görüntüle 1794483
İşlemci gücünü 100 den 90 a çektim sıcaklık 58-60 arası oldu, 10 dakika sonra kapandı .
Recep abi PSU' yeni değiştirdim Sharkoon 650 vardı , bundan 2 saat once Thermaltake 750 80+bronze taktım hala devem ediyor. Şimdi de işlemci gücünü %100 den 90 a çektim ısınma 60a kadar düştü fakat 10 dakika sonra tekrar kapandı PC.Sorunun ısınan işlemci kaynaklı olduğundan emin misin? 80 derece kapanma için bir sebep değil. Sorun Thermaltake PSU kaynaklı olabilir.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.