Dead by Daylight pencereli olarak açılmıyor

back too black

Femtopat
Daha fazla  
Malum TR sartlarında cok iyi bir PC'ye sahip degilim bundan dolayı bilgisayarımda Dead by Daylight oynarken FPS sorunları yasıyorum. Bu sorunu minimuma indirmek icin oyunu pencereli ekran olarak oynayayım dedim pencereli ekrana geciremiyorum bir türlü oyunu. Oyunun ayarlarından yapiyorum gecmiyor, alt enter atıyorum olmuyor, F11 deniyorum o da olmuyor. Yardımcı olabilecek arkadas varsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malum TR sartlarında cok iyi bir PC'ye sahip degilim bundan dolayı bilgisayarımda Dead by Daylight oynarken FPS sorunları yasıyorum. Bu sorunu minimuma indirmek icin oyunu pencereli ekran olarak oynayayım dedim pencereli ekrana geciremiyorum bir türlü oyunu. Oyunun ayarlarından yapiyorum gecmiyor, alt enter atıyorum olmuyor, F11 deniyorum o da olmuyor. Yardımcı olabilecek arkadas varsa sevinirim.

1. Steam'de Dead by Daylight’a sağ tıkla > Özellikler de.

2. Açılan pencerede Başlatma Seçenekleri kısmına şunu yaz:

-windowed -resx=1280 -resy=720

3. Oyunu başlat.

Bu komut oyunu pencere modunda ve düşük çözünürlükte başlatır. Çok yüksek ihtimalle işe yarar ve ini dosyasıyla uğraşmana gerek kalmaz.

Eğer bu da olmazsa sadece bir kere ayar dosyasına girmen gerekecek. Ama önce bu yöntemi dene,
büyük ihtimalle çalışır.

1. Steam'de Dead by Daylight'a sağ tıkla > özellikler de.

2. açılan pencerede başlatma seçenekleri kısmına şunu yaz:

-Windowed -resx = 1280 -resy = 720.

3. oyunu başlat.

Bu komut oyunu pencere modunda ve düşük çözünürlükte başlatır. Çok yüksek ihtimalle işe yarar ve ini dosyasıyla uğraşmana gerek kalmaz.

Eğer bu da olmazsa sadece bir kere ayar dosyasına girmen gerekecek. Ama önce bu yöntemi dene,
Büyük ihtimalle çalışır.

Eyvallah hacım teşekkür ederimde benim oyun Epic'te onun icinde bu tarz bir ayar var mı sana zahmet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00