Dead by Daylight rank sistemi nasıl?

Ldn9118a

Hectopat
Dead by Daylight’ta Bronz IV’üm. Yarın ayın 13’ü ve ranklar sıfırlanacak. Benim rankım en düşük rank olan Kül IV’e mi düşecek, yoksa Bronz’da mı kalacak? Bu konuda bilginiz varsa fikirlerinizi bekliyorum.

Dead by Daylight’ta Bronz IV’üm. Yarın ayın 13’ü ve ranklar sıfırlanacak. Benim rankım en düşük rank olan Kül IV’e mi düşecek, yoksa Bronz’da mı kalacak? Bu konuda bilginiz varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Rankın tamamen sıfırlanacak yani Kül IV olacak.

Peki benim rankım daha yüksek olsa da böyle mi olacak örneğin gümüş gibi?
Parıltılı 1 Ranke sahibim hocam 3-4 aydır oynuyorum ve her ayın 13'ünde ranklar kül 4 olur. Fakat oyunda Mmr sistemi var yani önceki sezonda senin rankine yakın oyuncularla oynatıyor oyunlarda.

Parıltılı 1 Ranke sahibim hocam 3-4 aydır oynuyorum ve her ayın 13'ünde ranklar kül 4 olur. Fakat oyunda Mmr sistemi var yani önceki sezonda senin rankine yakın oyuncularla oynatıyor oyunlarda.
Teşekkürler, eski sistemde galiba her ayın 13’ünde yüksek rank varsa 20’ye düşmüyordu, bir kere sanırım 16’ydım 17’ye sıfırlanmıştı bundan dolayı biraz şüphelendim.

Dead by Daylight'ta Bronz IV'üm. Yarın ayın 13'ü ve ranklar sıfırlanacak. Benim rankım en düşük rank olan Kül IV'e mi düşecek, yoksa Bronz'da mı kalacak? Bu konuda bilginiz varsa fikirlerinizi bekliyorum.

En baş ranka düşer hep ve şu anki rank olayı berbat. Rank kasmak zor da değil oynayıp yapabilirsin ama sorunun cevabına gelirsek direk en alt kademeye düşcen.

Rankı önemseme. Red rank olup kötü oynayanlarda var bronz kül olup çok iyi oynayanlar da. Eskiden rank hilesi yapılıyordu. Belki hala yapılabiliyordur. O yüzden önemseme fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rankı önemseme. Red rank olup kötü oynayanlarda var bronz kül olup çok iyi oynayanlar da. Eskiden rank hilesi yapılıyordu. Belki hala yapılabiliyordur. O yüzden önemseme fazla.
Haklısınız genellikle eğlenmek, oyunun tadını çıkarmak, oyundaki çeşitli perkleri kullanıp eğlenmek için oynuyorum, artık rankı çok fazla kafama takmayacağım, oynamaya pek zamanım olmuyor genelde bu yüzden kasamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı