Çözüldü Dead by Daylight Red Rank mantığı nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Popstexe12

Hectopat
Daha fazla  
Videolarda görüyorum insanlar rankı Parıltılı olan kırmızı ranklı kişilere maç sonu "Bu red rank bu yüzden böyle iyi oynuyormuş" vs. diyorlar. Ama ben oyunu yeni indirmeme rağmen az bir şey oynadım zaten Parıltılı rankına ulaştım. Neden bu kadar övüyorlar?

Çözüm

Valorant'daki immo olmak gibi değil. Parıltılıya çıktıysan ayın 13'ün de 2 milyon kan puanını alırsın. MMR değişmez. Eşleştirme de değişmez.

Aylık olarak sıfırlanıyor zaten. Birinin iyi oynadığını anlayamazsınız oradan.

Valorant'daki immo olmak gibi değil. Parıltılıya çıktıysan ayın 13'ün de 2 milyon kan puanını alırsın. MMR değişmez. Eşleştirme de değişmez.

Aylık olarak sıfırlanıyor zaten. Birinin iyi oynadığını anlayamazsınız oradan.

Çözüm
Eskiden oynayışınıza göre - veya + puan alıyordunuz ve kırmızı olanlar genel olarak bir şekilde iyi oynayanlar oluyordu. Artık - yok sadece + alabildiğiniz için pek bir anlamı kalmadı parıltılı olmanın. Çok oynarsanız direkt oluyorsunuz zaten.

O yüzden rank kasıyoruz vs. diye video yapıyorlardı demek ki.
Teşekkür ederim ikinize de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…