wherwismymnd
Decapat
İyi sosyaller, Dead by Daylight'ta solo oynuyorum genelde ve şu an Build olarak ustalık, fırsat penceresi, kıvrak, can havli kullanıyorum. Build önerisi olan var mı?
Buraya pek bakmıyordum geçmişte kalan buildler var diye metaya göre mi yapıyor burası? Buildler hoşuma gitti.window lithe deja vu güzel oluyor 4. yü sizde olan perke göre eklersiniz.![]()
Otzdarva builds for killer/survivor
Check out Otzdarva's recommended builds for killers and survivors. View perk information and keep up to date with fun builds in Dead by Daylight.mrtipson.github.io
Buraya pek bakmıyordum geçmişte kalan Build'ler var diye metaya göre mi yapıyor burası? Build'ler hoşuma gitti.
Hocam tekrardan merhaba. Killer olarak normalde myers oynuyorum ama maçtayken bakış açısı çok az gibi hissediyorum bu bakış açısını arttırmanın bir yolu var mı?Sürekli güncelliyor diye biliyorum otzdarva. Yayınları ve videoları da eğlenceli oluyor. Üstteki mesaja ekleme yaptım tekrar okuyun.
Hocam tekrardan merhaba. Killer olarak normalde myers oynuyorum ama maçtayken bakış açısı çok az gibi hissediyorum bu bakış açısını arttırmanın bir yolu var mı?
Deney kısmı tam olarak nerde hocam bulamadım.Ayarlarda deney kısmında arttırabiliyorsanız. En fazladaysa o kadar oluyor.
Deney kısmı tam olarak nerede hocam bulamadım.
Deney kısmı tam olarak nerede hocam bulamadım.
Buldum hocam çok sağolun. Katil oynadığımı bunu fulleyince anladım o neydi öyle ya?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.