Dead By Daylight'da hangi kurban kullanılmalı?

Makaleler
5
Neredeyse oyunu aldığımdan beri sadece Kabus'u oynuyordum. Karakteri 50 seviye yaptıktan sonra Quentin'i kasmaya başladım ama sadece tipi hoşuma gittiği için :D Şu an 31. seviyede ve boşuna oynamış olabileceğim aklıma geldiği için, daha kullanışlı karakter varsa onlara yatırım yapmak daha mantıklı olacaktır.

Önerilerinizi, nedenleriyle yazar mısınız?

6k saati olan biri olarak(3 yan hesap ve PS4), survivorların hepsi skin'den başka bişi değil. Tek bir karaktere odaklanman daha iyi sanırım. Diğer survivorları LVL 50'ye getirip Teachable Perklerini al, tek bir elemanı Prestige 3'le. Elbet diğerlerinde 50'ye ulaşırsan perkleri olmuş olucak, onları oynarsın bir karakteri kasarken. Ama ben stealth oynamayı, saklanmayı seviyorum diyorsan Claudette oyna :D .

@elasticheart Sanırım Claudette, kendini iyileştirebilen karakterdi. Acemiler için onu öneriyorlar genellikle. Ama madem 6K saatin var o zaman Quentin ile devam edip 50. seviyeye çıkartsam sorun olmaz. Daha sonra da diğerlerini kasar Perk'lere göre bir dağılım yaparım.

Kurbanlar için bir sıralama önerin var mı?

Claudette kasıp önce Self Care teachable perkini al, sonra David King Dead Hard ve We're Gonna Live Forever ( 4 token alınca daya fazla puan alıyorsun). bundan sonrasını direk sayıcam: Meg, Nea, Jake ve Dwight hangi DLC'lere sahip olduğunu bilmediğim için ana oyundakini saydım. Tabi Quentin'e puan vermeye devam edebilirsin 50'ye kadar.

Claudette’yi kas. Self care perkini al. Eğer 2000 mavi kristal’in (adını unuttum) varsa Can havli perkini al. Ondan sonra David King’i kas ve Dead Hard ve We’re gonna be live together perkini al. Bu arada yaralıyken en az sesi Nancy ve Claudette çıkarıyor. Fakar Nancy koşarken çok ses çıkarıyor. İstersen We’re gonna be live together yerine William Bill’in sayılı günler perkini alabilirsin.

Claudette’yi kas. Self care perkini al. Eğer 2000 mavi kristal’in (adını unuttum) varsa Can havli perkini al. Ondan sonra David King’i kas ve Dead Hard ve We’re gonna be live together perkini al. Bu arada yaralıyken en az sesi Nancy ve Claudette çıkarıyor. Fakar Nancy koşarken çok ses çıkarıyor. İstersen We’re gonna be live together yerine William Bill’in sayılı günler perkini alabilirsin.
Merhaba geç olsada sorum var, can havli perkini mavi kristal ile almak oluyor mu?, ben bildigim laurie karakterini açip ogretmek lazim, onada 250 işik puani istiyor parali yani

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı