Dead Cells benzeri oyun yapılırsa tutar mı?

ImortalSwerd

Hectopat
Daha fazla  
Kafamda Dead Cells, Rogue legacy benzeri bir oyun fikri var. Daha tam olarak nasıl bir şey olacağına karar vermedim henüz öğrenme aşamasındayım. Oyunu Godot ile geliştirmeyi düşünüyorum. Sizce tutturulabilir bir fikir mi? Çünkü insanların "bu ne ya Dead Cells çakması" deyip almama gibi durumları da olabilir. Tabii oyuna farklı şeyler ekleyeceğim ancak genel hatlarıyla bu iki oyuna benzeyecek. Bu konu hakkında tecrübeli hocalarımın fikirlerine danışmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarz oyunlara çoğu kişi önyargı ile yaklaşıyor ama oynayınca devamı geliyor. Piyasada da bu türde oyun az. Bence potansiyeli var.
Çok teşekkür ederim hocam bana moral oldu 🙂 Peki grafik işini nasıl hallederim? Ben işin kodlama kısmını becerebiliyorum ancak çizim kısmında pek yokum. Sizce birinden yardım mı almalıyım yoksa itch.io, opengameart gibi sitelerdeki assetleri değiştirerek kullanırsam sorun çıkar mı?

Çok teşekkür ederim hocam bana moral oldu 🙂 Peki grafik işini nasıl hallederim? Ben işin kodlama kısmını becerebiliyorum ancak çizim kısmında pek yokum. Sizce birinden yardım mı almalıyım yoksa itch.io, opengameart gibi sitelerdeki assetleri değiştirerek kullanırsam sorun çıkar mı?
Çok bilgim yok maalesef bu konularda o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. Belki forumun hizmet kısmında bir ilan oluşturursanız kendinize bu konuda yardım edecek birini bulabilirsiniz.

Bu arada bu tarz oyunlarda grafik kadar bence müziklerde önemli.

Çok bilgim yok maalesef bu konularda o yüzden sizi yanlış yönlendirmek istemem. Belki forumun hizmet kısmında bir ilan oluşturursanız kendinize bu konuda yardım edecek birini bulabilirsiniz.

Bu arada bu tarz oyunlarda grafik kadar bence müziklerde önemli.
Görüşlerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim desteğiniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı