Zombi oyunu tutar mı?

Daha önce unity ile google play'e bir oyun çıkardım ama tutmadı, reklam izleterek bu işin zor olduğunu düşünüyorum,

Unreal'e bakıyorum 3-4 aydır, fps / survival bir oyun yapsam nasıl olur diye düşündüm.

Bir oyunun satması için büyük bütçeli olması veya eğlenceli ve kaliteli olması gerek bence. Mesela bir sürü indie oyun eğlenceli ve arkadaşlarla beraber oynaması zevkli olduğu için çok sattı.

Daha önce Unity ile Google Play'e bir oyun çıkardım ama tutmadı, reklam izleterek bu işin zor olduğunu düşünüyorum,

Unreal'e bakıyorum 3-4 aydır, FPS / Survival bir oyun yapsam nasıl olur diye düşündüm.

Oyun yapın ancak satması icin degil deneyim olsun diye eger oyun güzel olursa Steam'e koyun.
Reklam izletmek en kolay gelir yeri yeniler için Steam'de adın bilinmiyorsa ve oyunda kötüyse satış sayıları 20'yi zor görür.
Tabii ki de oyuna bakmadan kesin bir şey denilemez üste dedigim gibi oyunu yapın sonra karar verin en kötü deneyim olur.
Bir grup musunuz yoksa tek kişi mi?

Zombie gibi spesifik oyunları, eğer benim gibi zombileri seven, film dizi tercihlerinde zombi tarzlarını ilk sıraya koyan birilerine hitap etmeyi başarırsan sadece zombi temalı olduğu için bile satar. Tabii ki 3-5 zombi koy pazarla demiyorum bunu açıklamak istedim çünkü linç yememeliyim. Oyunu güzel bir plana oturtursan, zombileri de oraya iyi bir şekilde monte edersen hedefine de ulaşabilirsin, fazlasına da. Aradan sıyrılmak önemli çünkü günümüzde başyapıt sayılabilecek büyük bütçeli markaların oyunları zaten var. Aradan sıyrılacak fikirlerle birlikte, kullanıcıyı içine çekebilecek dünyayı yaratırsan hedefine rahatça ulaşırsın. Şimdilerde Palworld'e bakın, herkesin aradığı, acıktığı ve aslında yapması gereken firmanın umursamadığı oyun neler yapıyor. Kıyas için söylemiyorum sadece insanların sevdiği şeyi insanlara hitap edecek şekilde çıkarırsan sevenlerini çok rahat çekersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı