CeboliMan Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri "Remember, switching to your pistol is always faster than reloading..." Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #1 Dead Cells'si Game Pass üzerinden indirdim ve bu yerden geçemiyorum. Haritada sadece buradan geçebileceği yazıyor. Başka bir gidiş yok.
Dead Cells'si Game Pass üzerinden indirdim ve bu yerden geçemiyorum. Haritada sadece buradan geçebileceği yazıyor. Başka bir gidiş yok.
Çözüm bashee 30 Ağustos 2023 CeboliMan dedi: Dead Cells'si Game Pass üzerinden indirdim ve bu yerden geçemiyorum. Haritada sadece buradan geçebileceği yazıyor. Başka bir gidiş yok. Eki Görüntüle 1924233 Genişletmek için tıkla... İleride alacağın bir eşya ile geçiyorsun orayı. Geçiş vardır bir daha kontrol et.
CeboliMan dedi: Dead Cells'si Game Pass üzerinden indirdim ve bu yerden geçemiyorum. Haritada sadece buradan geçebileceği yazıyor. Başka bir gidiş yok. Eki Görüntüle 1924233 Genişletmek için tıkla... İleride alacağın bir eşya ile geçiyorsun orayı. Geçiş vardır bir daha kontrol et.
Nyaaa chad Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-9400F (Stok Fan) MSI H310M Pro-VDH Plus DDR4 MSI GeForce GTX 1650 D6 Ventus XS OC HyperX Fury RGB SSD 480GB Kingston HyperX Fury 8x2 gb 2666 mhz ram Rampage Sailor Kasa Rampage RMP-600-80P 600W Psu Ekipmanlar; Gamepad: GameSir T4 Kaleid Kulaklık: Havit Gamenote H2002P Mouse: Havit GameNote MS814 Klavye: Asus ROG Strix Scope RX Red Monitör: Samsung LS24R350FHMXUF (S24R350) 75hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2023 #2 Hocam orada oyunda biraz daha ilerleyince bir eşya kazanıcaksınız onunla oradan geçiceksiniz. Artı 0 Eksi
bashee Picopat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #3 CeboliMan dedi: Dead Cells'si Game Pass üzerinden indirdim ve bu yerden geçemiyorum. Haritada sadece buradan geçebileceği yazıyor. Başka bir gidiş yok. Eki Görüntüle 1924233 Genişletmek için tıkla... İleride alacağın bir eşya ile geçiyorsun orayı. Geçiş vardır bir daha kontrol et. Artı 0 Eksi Çözüm
CeboliMan dedi: Dead Cells'si Game Pass üzerinden indirdim ve bu yerden geçemiyorum. Haritada sadece buradan geçebileceği yazıyor. Başka bir gidiş yok. Eki Görüntüle 1924233 Genişletmek için tıkla... İleride alacağın bir eşya ile geçiyorsun orayı. Geçiş vardır bir daha kontrol et.
Proximity Decapat Katılım 15 Aralık 2022 Mesajlar 280 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #4 Hocam ilk defa metroidvania oynuyorsunuz sanırım Artı 0 Eksi
KS KS CeboliMan Decapat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Sistem Özellikleri "Remember, switching to your pistol is always faster than reloading..." Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2023 #5 Çok dikkat etmemiştim başka yollar varmış ve evet. Genelde metroidvania tarzı oyunlar oynamam ama bir denemek istedim. Artı 0 Eksi
Çok dikkat etmemiştim başka yollar varmış ve evet. Genelde metroidvania tarzı oyunlar oynamam ama bir denemek istedim.
Nyaaa chad Decapat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-9400F (Stok Fan) MSI H310M Pro-VDH Plus DDR4 MSI GeForce GTX 1650 D6 Ventus XS OC HyperX Fury RGB SSD 480GB Kingston HyperX Fury 8x2 gb 2666 mhz ram Rampage Sailor Kasa Rampage RMP-600-80P 600W Psu Ekipmanlar; Gamepad: GameSir T4 Kaleid Kulaklık: Havit Gamenote H2002P Mouse: Havit GameNote MS814 Klavye: Asus ROG Strix Scope RX Red Monitör: Samsung LS24R350FHMXUF (S24R350) 75hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ağustos 2023 #6 CeboliMan dedi: Çok dikkat etmemiştim başka yollar varmış ve evet. Genelde metroidvania tarzı oyunlar oynamam ama bir denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Güzel oyundur bitirmemiştim ama sonlara gelmiştim öneririm hocam. Artı 0 Eksi
CeboliMan dedi: Çok dikkat etmemiştim başka yollar varmış ve evet. Genelde metroidvania tarzı oyunlar oynamam ama bir denemek istedim. Genişletmek için tıkla... Güzel oyundur bitirmemiştim ama sonlara gelmiştim öneririm hocam.