Kendi sitesinden indirirseniz gayet güvenilir. Eğer anti virüs yazılımı kullanıyorsanız programı virüs olarak görebilir. Bu da normal bir durum. Göz ardı edebilirsiniz.
Her oyun için tek tek trainer indirmek yerine üniversal trainerlardan birini indirin. İsim vermem sanırım yasak ama Google aramasıyla bulabilirsiniz. Ayrıca, hayır. Tek kişilik neredeyse 50 oyunda trainer kullandım, yasaklama sebebi değil.
Her oyun için tek tek trainer indirmek yerine üniversal trainerlardan birini indirin. İsim vermem sanırım yasak ama Google aramasıyla bulabilirsiniz. Ayrıca, hayır. Tek kişilik neredeyse 50 oyunda trainer kullandım, yasaklama sebebi değil.
Ben de arkadaşın söylediği programdan bahsediyordum. Hileleri kullanmak için pro almanıza gerek yok. Sadece keyleri özelleştirmek için proya ihtiyacınız var. Ayrıca hileleri aktifleştirirken yanındaki sarı ünleme dikkat edin. Bazıları oyunu başlatın, hileyi aktifleştirin, menüyü açıp kapatın gibi direktifler içeriyor. Çalışmadığı oyun görmedim şimdiye kadar.
Ben de arkadaşın söylediği programdan bahsediyordum. Hileleri kullanmak için Pro almanıza gerek yok. Sadece keyleri özelleştirmek için Pro'ya ihtiyacınız var. Ayrıca hileleri aktifleştirirken yanındaki sarı ünleme dikkat edin. Bazıları oyunu başlatın, hileyi aktifleştirin, menüyü açıp kapatın gibi direktifler içeriyor. Çalışmadığı oyun görmedim şimdiye kadar.