Dead Cells hile yapmak ban yedirtir mi?

Efe2343412

Centipat
Daha fazla  
Dead Cells'i Steam üzerinden satın aldım. Oyun çok zor olduğu için ölümsüzlük falan açmak istiyorum. Bunu yapmak ban yedirir mi?

Her oyun için tek tek trainer indirmek yerine üniversal trainerlardan birini indirin. İsim vermem sanırım yasak ama Google aramasıyla bulabilirsiniz. Ayrıca, hayır. Tek kişilik neredeyse 50 oyunda trainer kullandım, yasaklama sebebi değil.

Bu linkteki ne olduğu belirsiz. Güvensiz geldi.

Hocam önerdiğiniz bir program var mıdır?

WeMod kullanabilirsin güvenilir bir program.

Hocam WeMod baktım fakat Pro almamı istiyor. Onun dışında oradaki hileleri kullanamıyorum. Bu yüzden sildim.

Bakacağım hocam. Size ulaşabileceğimiz bir yer var mıdır?

Hocam WeMod baktım fakat Pro almamı istiyor. Onun dışında oradaki hileleri kullanamıyorum. Bu yüzden sildim.

Ben de arkadaşın söylediği programdan bahsediyordum. Hileleri kullanmak için pro almanıza gerek yok. Sadece keyleri özelleştirmek için proya ihtiyacınız var. Ayrıca hileleri aktifleştirirken yanındaki sarı ünleme dikkat edin. Bazıları oyunu başlatın, hileyi aktifleştirin, menüyü açıp kapatın gibi direktifler içeriyor. Çalışmadığı oyun görmedim şimdiye kadar.

O sitede başka oyun için trainer kullanmıştım. Bir sıkıntı yaşatmadı bana.

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim

Ben yanlış anlamışım o zaman sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…