Dead Cells nasıldır?

Peki şöyle bir sorum var. Stardew Walley mi alayım yoksa Dead Cells mi?
Stardew'de mükkemmel bir oyun. Ama tarzları farklı. Hangisi tarzınıza daha çok gidiyorsa ona bakın. Stardew oynama süresi neredeyse sonsuz gibi bir şey. Yani çok uzun saatler sizi oynatır. Şehir hayatından sıkılan birinin, kasaba hayatına geçmesini konu alıyor basitçe. Çiftçilik ve bir çok şey ile uğraşıyorsunuz. Dead Cells'in türü çok daha farklı. Kesip biçme üzerine odaklı. Aksiyon yani.

Stardew'de mükkemmel bir oyun. Ama tarzları farklı. Hangisi tarzınıza daha çok gidiyorsa ona bakın. Stardew oynama süresi neredeyse sonsuz gibi bir şey. Yani çok uzun saatler sizi oynatır. Şehir hayatından sıkılan birinin, kasaba hayatına geçmesini konu alıyor basitçe. Çiftçilik ve bir çok şey ile uğraşıyorsunuz. Dead Cells'in türü çok daha farklı. Kesip biçme üzerine odaklı. Aksiyon yani.
Teşekkürler sanırım ikisini de alacağım :D

Teşekkürler sanırım ikisinide alacağım :D
İşte duymak istediğim bu olurdu. En mantıklı tercih. Hatta yanına bir de çaktırmadan Hades sıkıştırın dursun :D Tabii Dead Cells severseniz. Mantıkları birebir aynı çünkü. Grind üzerine öldükçe başa sarma durumları var. Tarzınıza uygunsa üzmezler.

İşte duymak istediğim bu olurdu. En mantıklı tercih. Hatta yanına bir de çaktırmadan Hades sıkıştırın dursun :D Tabii Dead Cells severseniz. Mantıkları birebir aynı çünkü. Grind üzerine öldükçe başa sarma durumları var. Tarzınıza uygunsa üzmezler.
Eğer beğenirsem indirim bitmedim alırım.

Eğer beğenirsem indirim bitmedim alırım.
28 TL'ye inmiş Hades'te şimdi gördüm. Ben 42 TL'ye almıştım. O da parasını hak eden bir oyun. Böyle minik oyunları indirimde toplayıp tek tek oynamak sarıyor. Çünkü hepsi birbirinden güzel oluyor. Bu 3 oyunda saatlerinizi gömeceğiniz oyunlar bir de. Uzun süre oyun ihtiyacınızı karşılarlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı