Dead Cells'de görüntü yamuk

Elussi0n

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Oyuna girince görüntü bozuluyor.

Screenshot 24.09.2021 18_06_54.png

Screenshot 24.09.2021 18_06_28.png

İşletim sistemin ne? Bilgisayarının özellikleri nedir?

İşletim sistemi Windows 10 bilgisayar çok eski bir laptop zaten o yüzden Undertale veya bunun gibi Rogue like oyunları oynuyorum. Yardımı olacaksa;
RAM: 4 GB.
İşlemci: Pentium T4500 2.30GHz
DirectX sürümü: DirectX 12.

RAM 2x2 ve 240GB SSD var Windows 10 baskı yapmıyor.
Iron Recep hocam, DDU ile ekran kartınızın sürücüsünü silip WHQL versiyonunu kurmanızı önermekteyim.
Hocam bu söylediklerinizi nasıl yapacağım?

Hocam bu söylediklerinizi nasıl yapacağım?

Buradan uygulamayı indirin ve kurun.
Bilgisayarı güvenli modda başlatın ve uygulamayı açın.
Gerisi kolay zaten. 2 tık ile ekran kartı sürücülerinizi kaldırıyorsunuz.
İsterseniz YouTube üzerinde sayısız video var nasıl yapıldığına dair, onlara göz atabilirsiniz.
Çok basit bir işlem.

Sürücülerinizi güncellemeyi deneyin ve eğer çift ekran kartınız varsa kullanılanı değiştirin.
Bir de, oyun orijinal mi?

Bilgisayar eski olduğu için oyunları kaldırıp kaldırmayacağından emin olamıyorum. Genelde alacağım oyunları önce başka yollardan indiririm ve düzgün çalışırsa Steam üzerinden satın alırım. Hazır indirimdeyken alayım dedim ama önce bir test etmek istedim oyunu.

Bilgisayar eski olduğu için oyunları kaldırıp kaldırmayacağından emin olamıyorum. Genelde alacağım oyunları önce başka yollardan indiririm ve düzgün çalışırsa Steam üzerinden satın alırım. Hazır indirimdeyken alayım dedim ama önce bir test etmek istedim oyunu.
Evet. O sorunla daha önceden karşılaştım. Sorunla karşılaştığım PC'de hiçbir değişiklik yapmadan Game Pass üzerinden oyunu açtığımda düzgün çalıştı.
Sorun, korsan oyun kaynaklı yani.
İndirim bitmeden oyunu alıp da yine sorun yaşarsanız yazarsınız.

Evet. O sorunla daha önceden karşılaştım. Sorunla karşılaştığım PC'de hiçbir değişiklik yapmadan Game Pass üzerinden oyunu açtığımda düzgün çalıştı.
Sorun, korsan oyun kaynaklı yani.
İndirim bitmeden oyunu alıp da yine sorun yaşarsanız yazarsınız.

Oyunu satın aldım ve kurdum ama hala aynı sorun var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı