TheHope0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 5 Temmuz 2021 #1 Bu tarz yerlere nasıl ulaşacağım? Sol yukarıdan baktığım zaman mobların ve itemlerin olduğunu görebiliyorum. Trick veya farklı kombinasyonlar mı mevcut? Son düzenleme: 5 Temmuz 2021
Bu tarz yerlere nasıl ulaşacağım? Sol yukarıdan baktığım zaman mobların ve itemlerin olduğunu görebiliyorum. Trick veya farklı kombinasyonlar mı mevcut?
Çözüm Blera 5 Temmuz 2021 TheHope0 dedi: Rica etsem Discord adını verebilir misin? Müsaitsen eğer anlatabilirsen detaylı olarak çok hoş olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz hocam benim anlatmamla pek anlayacağınızı düşünmüyorum çünkü.
TheHope0 dedi: Rica etsem Discord adını verebilir misin? Müsaitsen eğer anlatabilirsen detaylı olarak çok hoş olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz hocam benim anlatmamla pek anlayacağınızı düşünmüyorum çünkü.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #11 TheHope0 dedi: Rica etsem Discord adını verebilir misin? Müsaitsen eğer anlatabilirsen detaylı olarak çok hoş olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz hocam benim anlatmamla pek anlayacağınızı düşünmüyorum çünkü. Son düzenleme: 5 Temmuz 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
TheHope0 dedi: Rica etsem Discord adını verebilir misin? Müsaitsen eğer anlatabilirsen detaylı olarak çok hoş olur. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz hocam benim anlatmamla pek anlayacağınızı düşünmüyorum çünkü.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2021 #12 Blera dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz hocam benim anlatmamla pek anlayacağınızı düşünmüyorum çünkü. Bu arada çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Videoda göründüğü gibi elit canavardan düşen rün sayesinde oluyor. Artı 0 Eksi
Blera dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan bakarak yapabilirsiniz hocam benim anlatmamla pek anlayacağınızı düşünmüyorum çünkü. Bu arada çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Videoda göründüğü gibi elit canavardan düşen rün sayesinde oluyor.