Dead Island 2 alınır mı?

Musab Skywalker

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
500 GB
Ekran kartı
Nvidia GTX 1660 Super
İşlemci
Intel i5 10400F 2.90 GHz
Dying Light 1/2 çok seven birisiyim. Dead Island 2 almayı düşünüyorum ama fiyatı PlayStation'da biraz uçuk, bilgisayarda ise pek emin olamadım almaya çünkü ekran kartı GTX 1660 Super, işlemci ise i5 10400F 2.90 GHz. YouTube'da baktığımda gayet iyi kasmadan yüksek ayarlarda 70 FPS gözüküyor ama güvenemedim. Sizce PlayStation 5'te mi alınmalı, yoksa PC'de mi alınmalı veya hiç alınmamalı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiç almamalısın oyun gerçekten açıklayamicağım kadar kötü senin gibi Dying Light serisine 500 saatten fazla gömmüşümdür ama Dead island 2 bir türlü sevemedim o ilk oyundaki havayı kesinlikle kaybetmiş bunun sebebi tahminimce 2-3 kere filan başka firmalara devredilmesi oyunda vuruş hissi yok rezalet ve sıkıcı görevler oyunda doğru dürüst oynanış bile yok sadece çıkarmak için çıkarmışlar bence öylesine dursun diye ama yine de senin kararın istersen gameplay videolarına bir bak :D belki seversin.

Dying Light 1/2 çok seven birisiyim. Dead ısland 2 almayı düşünüyorum ama fiyatı PlayStation'da biraz uçuk, bilgisayarda ise pek emin olamadım almaya çünkü ekran kartı GTX 1660 Super, işlemci ise i5 10400F 2.90 GHz. YouTube'da baktığımda gayet iyi kasmadan yüksek ayarlarda 70 FPS gözüküyor ama güvenemedim. Sizce PlayStation 5'te mi alınmalı, yoksa PC'de mi alınmalı veya hiç alınmamalı mı?

Dying Light oynadıysan Dead ısland'ı sevmezsin yanında çakması gibi duruyor.

Bence hiç almamalısın oyun gerçekten açıklayamicağım kadar kötü senin gibi Dying Light serisine 500 saatten fazla gömmüşümdür ama Dead island 2 bir türlü sevemedim o ilk oyundaki havayı kesinlikle kaybetmiş bunun sebebi tahminimce 2-3 kere filan başka firmalara devredilmesi oyunda vuruş hissi yok rezalet ve sıkıcı görevler oyunda doğru dürüst oynanış bile yok sadece çıkarmak için çıkarmışlar bence öylesine dursun diye ama yine de senin kararın istersen gameplay videolarına bir bak :D belki seversin.
oyunu bitirdim, 35 saati aştım, evet hikaye ve yan görev olarak bence de kötü, ama heavy attak atmak ve menzilli silah kullanmak epey zevkli, zombileri heavy attack ve finisher ile öldürmek oldukça zevkliydi ve eğlenerek oynadım, verdiğim parayanın hakkını verdiğine inanıyorum

Bence hiç almamalısın oyun gerçekten açıklayamicağım kadar kötü senin gibi Dying Light serisine 500 saatten fazla gömmüşümdür ama Dead Island 2 bir türlü sevemedim o ilk oyundaki havayı kesinlikle kaybetmiş bunun sebebi tahminimce 2-3 kere filan başka firmalara devredilmesi oyunda vuruş hissi yok rezalet ve sıkıcı görevler oyunda doğru dürüst oynanış bile yok sadece çıkarmak için çıkarmışlar bence öylesine dursun diye ama yine de senin kararın istersen gameplay videolarına bir bak :D belki seversin.

O kadar kötü değil abartmamak gerek hikaye konusunda berbattı orası doğru ama oynanış falan harikaydı. İndirimdeyken şans verilebilir.

Oyundaki vuruş hissine kötü diyen ilk sizi görüyorum. Hatta herkes bu kısmını öne çıkarmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı