Dead Island 2 alınır mı?

raidExodus

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
RAM
32 GB
Ekran kartı
3060
İşlemci
i5-12400F
Eski RAM'leri sattım, elime biraz para geçecek. Bu parayla Dead Island 2 + yanına başka bir oyun alacağım (2. oyun bu konunun olayı değil ona daha sonraki bir konuda değineceğim). Bu oyun sizce alınır mı? Yoksa başka bir oyuna mı yöneleyim?

Dead ısland 2'ye baktım hala kırılmamış galiba onu alman mantıklı olur.

Payday 3'e bakabilirsin.

Payday hiç sevmem, asla almam. 2. oyunu çok sıkıcı ve karmaşık 3. oyunu kim bilir nasıldır.

Kuponla %33 ucuza geliyordu, kuponla alsaydın keşke. Oyuna gelirsek, bence indirim bekle. Tam fiyatını hak ettiği konusunda emin değilim.

Oyunu diyorsanız daha almadım, ilk kısmı anlayamadım pek.

Diyor ki geçenlerde bir indirim vardı orada çok daha ucuza geliyordu keşke o zaman alsaydınız.

Bana kalırsada indirim beklemek çok daha mantıklı. Çok da iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

Diyor ki geçenlerde bir indirim vardı orada çok daha ucuza geliyordu keşke o zaman alsaydınız.

Bana kalırsada indirim beklemek çok daha mantıklı. Çok da iyi bir oyun olduğunu düşünmüyorum.

Beni hasar sistemi ve grafikleri çok cezbetmişti, o yüzden bu oyuna sardım bu aralar biraz.

Hocam Black Friday indirimlerinde Epic Games ₺199,99 üstü sepet için ekstra %33 indirim yapan kupon vermişti, bu kupon sayesinde daha ucuza geliyordu. Yani oyunu şu an almak isteseniz ₺429,00. Kuponla almış olsanız %33 indirimli halde alacaktınız, ondan bahsettim.

₺429,00 edecek bir oyun değil bence.

Hocam Black Friday indirimlerinde Epic Games ₺199,99 üstü sepet için ekstra %33 indirim yapan kupon vermişti, bu kupon sayesinde daha ucuza geliyordu. Yani oyunu şu an almak isteseniz ₺429,00. Kuponla almış olsanız %33 indirimli halde alacaktınız, ondan bahsettim.

₺429,00 edecek bir oyun değil bence.

Benim için para vermek çok sıkıntı değil şu an, yüklü olan bütün oyunlar sıkıcı geldiği için yeni oyunlar almaya çalışıyorum.

Dead Island 2 Gold Edition paketini 570TL almıştım ve 17 saat oynayıp bitirmiştim tabii yan görevleri falan yapmadım, bu fiyata AAA oyun için ucuz sayılır 430TL alınır diye düşünüyorum.

Oyunun grafikleri atmosferi çok güzeldi, ben severek bitirmiştim, açık dünya değil kısmen açık bolgelere ayrılmış oyun, Hikaye'de bolgeleri açarak ilerliyorsunuz.

Dead Island 2'de zombilerin parçalanma fiziklerini çok sevmiştim ben tavsiyem alınır 430TL artık boyle bir oyun için para değil bu fiyatlara 2D indie oyunları alınıyor artık neredeyse.

Yeni ek paket çıktı haus DLC'si onu henüz oynamadım,

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı