Dead Island 2 alınır mı?

Yoscen

Decapat
İyi günler direk konuya giriyorum. Hazır indirimdeykendı 2 alınır mı? 22$ fiyat etiketini hak ediyor mu?

(Not: Tabii ki de DL1 ve DL2'yi sonuna kadar oynayıp bitirdim. O yüzden Dead Island'ı soruyorum. Yoksa iki oyun asla kıyaslanamaz.) Bu tür oyunlara bayılıyorum. Varsa farklı tavsiyeleriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler direk konuya giriyorum. Hazır indirimdeykendı 2 alınır mı? 22$ fiyat etiketini hak ediyor mu?

(Not: Tabii ki de DL1 ve DL2'yi sonuna kadar oynayıp bitirdim. O yüzden Dead Island'ı soruyorum. Yoksa iki oyun asla kıyaslanamaz.) Bu tür oyunlara bayılıyorum. Varsa farklı tavsiyeleriniz bekliyorum.

Epic Games'de daha ucuz olması lazım oradan alabilirsiniz.

Ben oynadım. Ana görevini bitirip bıraktım. Yan görevleri falan yapmadım. Sildim bitirince. Sana kalmış pek beğenmedim. Ortalamanın altı gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı