Dead Island 2 Ultimate Edition alınır mı?

Mehmetişte

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rtx 3060 6 Gb
i7 11800H
32 Gb Ram
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 3060 6GB
İşlemci
İ7 11800H
Geçenlerde Dead Island 2 standart versiyonu ücretsiz verildi. Ultimate Edition 452 TL. Daha önceden ücretsiz yollardan Dead Island 2 oynamıştım ve güzel bir oyun bana göre. Ultimate Edition'a değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde Dead Island 2 standart versiyonu ücretsiz verildi. Ultimate Edition 452 TL. Daha önceden ücretsiz yollardan Dead Island 2 oynamıştım ve güzel bir oyun bana göre. Ultimate Edition'a değer mi?

Bana kalırsa gram değmez Dying Light alırdım ben olsam.

Onun yerine Dying Light 2 oyna çok daha iyi. Zaten iki oyunun firmaları 15 20 yıl öncesi ortaktı sonra ayrıldılar Dead Island serisinden genel olarak çok daha iyi Dying Light ortaya çıktı. Dying Light serisinin ilk oyununun atmosferi 2. oyuna nazaran daha iyi ama diğer her teknik anlamda 2. oyun daha iyi.

O DLC´ye para vereceğine Dyinglight2 al. DL2 Steam de şu anda ek paketli hali indirimde. 46 dolardan 15 dolara/600TL´ye düşmüş durumda. Oynamadıysan kaçırma bence. Fotoğrafı bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• 1748780720085.png
    1748780720085.png
    125,3 KB · Görüntüleme: 17
O DLC´ye para vereceğine Dyinglight2 al. DL2 Steam de şu anda ek paketli hali indirimde. 46 dolardan 15 dolara/600TL´ye düşmüş durumda. Oynamadıysan kaçırma bence. Fotoğrafı bırakıyorum.
DL2 hikaye kısmının büyük bir kısmını oynayıp bırakmıştım. DL1 ve DL2 hesabımda var. Sağolun destekleriniz için. Vazgeçtim almaktan.

DL2 hikaye kısmının büyük bir kısmını oynayıp bırakmıştım. DL1 ve DL2 hesabımda var. Sağolun destekleriniz için. Vazgeçtim almaktan.
Bende 2. oyunda aynısı yaptım çünkü ilk oyun 91 saatte biterken 2. oyun mübarek 95. saatin üzerine bir tane daha 95 ekleyecek gibiydi. Şimdi zombi oyunlarını seviyorsan piyasa da Dying Light, Tlou ve Dead Island var benzeri nerdeyse çok yok bunların. Dead Island alabilirsin ama oyunun HUD'u Dying Light'a çok benziyor veya diğer şeyleri de ama sadece benziyor. Saçını 0'a vurmuş Dying Light 2 gibi Dead Island 2 kısaca. Alınabilir ama gereksiz pahalı. O parayı 30 saat süren TLOU'ya ver, bari tadında biten ve dublajlı Sony oyununa harçamış olursun parayı. Bende öyle yapacaktım da 12. sınıf yaklaşıyor diye belli başlı oyunları mainleyeceğim.

Bende 2. oyunda aynısı yaptım çünkü ilk oyun 91 saatte biterken 2. oyun mübarek 95. saatin üzerine bir tane daha 95 ekleyecek gibiydi. Şimdi zombi oyunlarını seviyorsan piyasa da Dying Light, TLOU ve Dead Island var benzeri neredeyse çok yok bunların. Dead Island alabilirsin ama oyunun HUD'u Dying Light'a çok benziyor veya diğer şeyleri de ama sadece benziyor. Saçını 0'a vurmuş Dying Light 2 gibi Dead Island 2 kısaca. Alınabilir ama gereksiz pahalı. O parayı 30 saat süren TLOU'ya ver, bari tadında biten ve dublajlı Sony oyununa harçamış olursun parayı. Bende öyle yapacaktım da 12. sınıf yaklaşıyor diye belli başlı oyunları mainleyeceğim.

TLOU part 1 bitirdim ve part 2 yarıladım. Önerilerin için teşekkürler. Dead Island 2 standarta sahip olduğum için Ultimate olana para vermeyeceğim. Dying Light 2 kasarım biraz daha belki, en baştan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı