Dead Island 2 Xbox Series S için alınır mı?

Alınırmı?

• Alınır

Oy: 4 50,0%
  • Alınmaz

Oy: 4 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8
Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Bazıları vuruş hissi berbat, açık dünya yok, çok kötü oyun diyor. Bazıları vuruş hissi gayet güzel, açık dünya olmaması önemli değil falan diyor. Oyunu 150 TL'ye alacağım.

150TL'ye çok bir şey kalmadı o fiyata alınabilecek bir oyun.

150 TL olsa bile beğenmeyeceğim bir şey almak istemem, siz aldınız mı? Değerlendirme yaptınız mı?

Dying Light serisinin kesinlikle altında olduğu doğru. Kıyaslamak pek doğru olmaz. Eğer ki videoları izlediyseniz ve vuruş hissiyatı sizi çok rahatsız etmediyse, açık dünyanın etkisini öğrenmek için video veya fandom çözümlerine konu başlığı ve içerik olarak fikir edinmek için bakabilirsiniz. Ben şahsen birinci oyunu bitirdikten sonra ikinci oyunu sabırsızlıkla beklemiştim. İlk oyunu sevmiş biri olarak, ikinci oyunu bilmesem de daha kötü olmayacağını düşünüyorum.

Dying Light serisinin kesinlikle altında olduğu doğru. Kıyaslamak pek doğru olmaz. Eğer ki videoları izlediyseniz ve vuruş hissiyatı sizi çok rahatsız etmediyse, açık dünyanın etkisini öğrenmek için video veya fandom çözümlerine konu başlığı ve içerik olarak fikir edinmek için bakabilirsiniz. Ben şahsen birinci oyunu bitirdikten sonra ikinci oyunu sabırsızlıkla beklemiştim. İlk oyunu sevmiş biri olarak, ikinci oyunu bilmesem de daha kötü olmayacağını düşünüyorum.

Anladım, bilemedim açıkçası ya, şu aralar oyun arıyorum ama açık dğnyasının olmaması vs. değermi bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı