Ali Özaltın
Hectopat

Dead_Island_Riptide_Definitive_Edition_TR_YAMA.rar
Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir

Google Drive: Sign-in
Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use).
drive.google.com
-RAR dosyasındakileri masaüstüne çıkarın şifre oku adlı not dosyasında
-Yamayı çalıştırın ve not taki şifreyi kopyalayıp yapıştırın.
------------------------------------------------------------------------------------
Eğer sizde de benim gibi klasör adı geçersiz diyorsa şu adımları takip edin;
1-yamayı çalıştırın şifreyi girip ileri deyin
2-klasör seçme yerinde gözat deyip masaüstünü seçin, eğer yolu bilmiyorsanız bilgisayarıma girin , solda kalan masaüstü ne tıklatın , masaüstü klasöründeyken boş biryere sağ tık yapıp özallikler deyin , karşınızdaki küçük panelde - panelin üst kısmında kalan konuma tıklatın , ortada yer alan yolu kopyalayın.
3-yama programında yamanın kuruluacağı yer sayfasında iken (4.resim) , -ortada- kopyaladığımız yolu gireceğiz yamanın otomatik olarak yazdığı yolu silin ve kopyaladığınız yolu yapıştırın ve ileri deyin.
4-ileri dedikten sonra karşınıza uyarı gelecektir , evet deyip geçin (5.resim) aynı şekilde 6.resimde olduğu gibi kur deyin.
5- (7.resimde olduğu gibi masaüstünde bir klasör oluşuçaktır), masaüstündeki DIRDE klasörüne girip içerisinde bulunan (8.resim) DIR klasörünü kopyalayın
6-oyunun ana klasörüne (9.resim) gelip kopyaladığımız klasörü yapıştırıyoruz gelen uyarılara evet deyin.
7- hayırlı olsun , yamanın keyfini çıkarın.
(Kesinlikle virüs yoktur - test ettim) not; hiçbir yerde yoktu zar zor buldum - çözüm bana aittir..
Dosya Ekleri
Son düzenleme: