Farklı uygulamalarla mı güncellediniz? Buradan kasıt Driver Booster sanırım. Öyleyse format atın, yeni sürüm Windows kurun. Şu anki eski. Formattan sonra da Avast kurmayın, bir de öyle girmeyi deneyin oyuna.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
AMD Ryzen 5 3600 six Core.
16 GB RAM.
Radeon RX 580 4 GB olması lazım.
Kingston 240 GB SSD.
2 Tane daha HDD var tam olarak boyutunu bilmiyorum.
Farklı uygulamalarla güncelledim, Windows Update'den baktım bir de internetten manual güncellemeyi denedim.
Farklı uygulamalarla mı güncellediniz? Buradan kasıt Driver Booster sanırım. Öyleyse format atın, yeni sürüm Windows kurun. Şu anki eski. Formattan sonra da Avast kurmayın, bir de öyle girmeyi deneyin oyuna.
Henüz format atmadım. Hemen yapabileceğim bir şey değil daha doğrusu ben nasıl yapacağımı bilmiyorum. Bilen bir arkadaşı çağırdım artık ne zaman gelirse.
Hocam format atmadım. Avast'ı sildim ve Windows'u güncelledim. Bir oyunu açtı diğerlerini denemeden cevap yazmak istedim. İlk defa bu şekilde birisi yardım etti ve işe yaradı. Çok sağ ol.