Dead Space 1 mi, yoksa Dead Space Remake mi alınmalı?

Daha fazla  
Merhaba herkese.

Dün EA Games birçok oyununun da özellikle toplu paket şeklinde olan oyunlarında %90 a varan indirimler yaptı.
Ben de gözüme çarpan Dead Space 1-2-3 paketini gördüm ve fiyatı 60 küsür tlydi.

Sizlere sorum malum Dead Space Remake çok pahalı. Günümüzde hala Dead Space serisi özellikle Dead Space 1 alınıp oynanır mı, grafiksel olarak çok mu geri de yoksa hala oynanabilecek düzeyde mi ?

Bunların yanında yine EA Games in toplu araba yarış oyunlarının bulunduğu pakette indirimde ve fiyatı 199 TL.
Yaklaşık içinde 5 6 tane kaliteli yapım var. Bu pakette ki oyunları oyanyan arkadaşlar önerir mi, ne dersiniz?

NOT: Bu paketteki oyunlardan birine sahipseniz bu oyunları toplu paket şeklinde alamıyorsunuz, maalesef..

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-05-16-11-07-52-354-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-05-16-11-07-52-354-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    383,9 KB · Görüntüleme: 287
  • Screenshot_2023-05-16-11-04-58-484-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    Screenshot_2023-05-16-11-04-58-484-edit_com.valvesoftware.android.steam.community.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 261
Merhaba herkese.

Dün EA Games birçok oyununun da özellikle toplu paket şeklinde olan oyunlarında %90 a varan indirimler yaptı.
Ben de gözüme çarpan Dead Space 1-2-3 paketini gördüm ve fiyatı 60 küsür tlydi.

Sizlere sorum malum Dead Space Remake çok pahalı. Günümüzde hala Dead Space serisi özellikle Dead Space 1 alınıp oynanır mı, grafiksel olarak çok mu geri de yoksa hala oynanabilecek düzeyde mi ?

Bunların yanında yine EA Games in toplu araba yarış oyunlarının bulunduğu pakette indirimde ve fiyatı 199 TL.
Yaklaşık içinde 5 6 tane kaliteli yapım var. Bu pakette ki oyunları oyanyan arkadaşlar önerir mi, ne dersiniz?

NOT: Bu paketteki oyunlardan birine sahipseniz bu oyunları toplu paket şeklinde alamıyorsunuz, maalesef..
Şahsen bence öyle çok takan biri değilseniz remake almanıza gerek yok ama eğer varsa game passten indirip bir deneyebilirsiniz severseniz alırsınız.

Şahsen bence öyle çok takan biri değilseniz remake almanıza gerek yok ama eğer varsa game passten indirip bir deneyebilirsiniz severseniz alırsınız.
Çok eski nesil grafikte olan oyunları sevmiyorum ancak birçok da istisnam var. 2010 yapımı cod serisini severek oynadım keza 2012 yapımı bazı oyunları grafik olarak eski olmasına rağmen oynanış ve atmosfer beni içine çekmişti.
Aynı durum Dead Space serisinde nasıl olur bilmiyorum açıkçası.

Çok eski nesil grafikte olan oyunları sevmiyorum ancak birçok da istisnam var. 2010 yapımı CoD serisini severek oynadım keza 2012 yapımı bazı oyunları grafik olarak eski olmasına rağmen oynanış ve atmosfer beni içine çekmişti.
Aynı durum Dead Space serisinde nasıl olur bilmiyorum açıkçası.

Ben bu grafiklerle oynayamam diyorsan tabii remake al ama yani videolara bakıp grafiklere bakıp ben bunu oynarım dersen al yani hala daha oynanabilir.

Ben bu paketi hediye olarak gönderemiyorum.
Herkeste durum aynı şekilde mi ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı