Dead Space 1 oynanır mı?

rmznkrtl

Hectopat
Korku oyunlarını seven birisi olarak Dead Space oyunlarını hiç oynama fırsatı bulamadım sizce Dead Space 1 günümüzde teknik olarak eski olsa da oynanabilir mi?

Korku oyunlarını seven birisi olarak Dead Space oyunlarını hiç oynama fırsatı bulamadım sizce Dead Space 1 günümüzde teknik olarak eski olsa da oynanabilir mi?
Oynadım atmosfer olarak güzel hissettiriyor ortalama bir hikayesi var. Eski diye düşünmeyin günümüzde oynanacak çok güzel nostalji oyunlar var.

Evet, oynayabileceğiniz bir oyun. Oldukça eğlenceli.

Hiç sırıtmaz oyna gitsin.

Bence de 1.oyun için remake bekle. Dead Space yapan kişiler yeni bir korku temalı oyun çıkaracaklardı Xbox tanıtımında çıkmıştı onu da listene ekleyebilirsin.

Bence de 1.oyun için remake bekle. Dead Space yapan kişiler yeni bir korku temalı oyun çıkaracaklardı Xbox tanıtımında çıkmıştı onu da listene ekleyebilirsin.
The callisto protocolden bahsediyorsun herhalde onu aldım knk 90 TL'ye yanlış etiketle çıkarmışlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…