Oynadım atmosfer olarak güzel hissettiriyor ortalama bir hikayesi var. Eski diye düşünmeyin günümüzde oynanacak çok güzel nostalji oyunlar var.Korku oyunlarını seven birisi olarak Dead Space oyunlarını hiç oynama fırsatı bulamadım sizce Dead Space 1 günümüzde teknik olarak eski olsa da oynanabilir mi?
Korku oyunlarını seven birisi olarak Dead Space oyunlarını hiç oynama fırsatı bulamadım sizce Dead Space 1 günümüzde teknik olarak eski olsa da oynanabilir mi?
Remake 1 icinmi yoksa diğerlerinede gelecek mi?Remake'i çıkacak istersen 2. veya 3. oyunu oynayabilirsin. Zaten olağan üstü bağlantılı değiller. Ben seriyi 3. oyundan başladım sonradan 1 ve 2'yi oynadım.
Remake 1 icinmi yoksa diğerlerinede gelecek mi?
The callisto protocolden bahsediyorsun herhalde onu aldım knk 90 TL'ye yanlış etiketle çıkarmışlardıBence de 1.oyun için remake bekle. Dead Space yapan kişiler yeni bir korku temalı oyun çıkaracaklardı Xbox tanıtımında çıkmıştı onu da listene ekleyebilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.