Newgame + yapacağımı sanmıyorum bir kerelik deneyim etmek isterim çünkü remake başarılı gözüküyor.Bence Xbox game pass ile oynamak daha mantıklı. Newgame+ vs yapacaksanız alınır güzel oyun.
Newgame + yapacağımı sanmıyorum bir kerelik deneyim etmek isterim çünkü remake başarılı gözüküyor.
Gamepass evet mantıklı. Onun dışında bu fiyat aralığına Steam'de tavsiye ettiğiniz oyun var mıdır ? Bu oyuna benzer de olabilir.O zaman Xbox Game Pass oyunlarına bir göz atın başka oynarım dediğiniz varsa Game Pass tercih edebilirsiniz ben aldığımda Xbox Game Pass ile EA Play oyunları oynanıyordu onun sayesinde Dead Space remake ve Doom the Dark ages oynamıştım 1 ayda. Bence iki oyunda zaten bir kere bitirip salmalık oyunlar.
Dead space gibisi yok boşa bakmayın Callisto yanından bile geçemez.Gamepass evet mantıklı. Onun dışında bu fiyat aralığına Steam'de tavsiye ettiğiniz oyun var mıdır ? Bu oyuna benzer de olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.