Dead Space Remake alınır mı?

TekinJ

Centipat
Daha fazla  
Dead Space Remake $8.99'a düşmüş. Oyun bir bölümden sonra çok tekrara düşüyormuş diyorlar. Bu fiyatı hak ediyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Newgame + yapacağımı sanmıyorum bir kerelik deneyim etmek isterim çünkü remake başarılı gözüküyor.

O zaman Xbox Game Pass oyunlarına bir göz atın başka oynarım dediğiniz varsa Game Pass tercih edebilirsiniz ben aldığımda Xbox Game Pass ile EA Play oyunları oynanıyordu onun sayesinde Dead Space remake ve Doom the Dark ages oynamıştım 1 ayda. Bence iki oyunda zaten bir kere bitirip salmalık oyunlar. Dead space remake sadece ilk kısımlarda çok kasma mevcut sonrasında düzeliyor sisteminiz izin veriyorsa RT açıp oynanır, ilk kısımlardan sonra kasma sorunu düzeliyor.

O zaman Xbox Game Pass oyunlarına bir göz atın başka oynarım dediğiniz varsa Game Pass tercih edebilirsiniz ben aldığımda Xbox Game Pass ile EA Play oyunları oynanıyordu onun sayesinde Dead Space remake ve Doom the Dark ages oynamıştım 1 ayda. Bence iki oyunda zaten bir kere bitirip salmalık oyunlar.
Gamepass evet mantıklı. Onun dışında bu fiyat aralığına Steam'de tavsiye ettiğiniz oyun var mıdır ? Bu oyuna benzer de olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı