Dead Space Remake ani GPU kullanımı düşüşü oluyor

Makaleler
11
Merhaba, öncelikle sistemim oyuna yetersiz biliyorum ancak 1080P'nin biraz altında oynadığım zaman 45 FPS falan alabiliyorum. Losses scaling ile de bunu 2 katına çıkarabiliyorum yani FPS konusunda sorun yok oyunun keyfini çıkarabiliyorum. Ancak şöyle bir sorun var oyun drop yapıyor ben ilk işlemciden şüphelendim ama işlemci kullanımı oyunda %55 60 arası GPU kullanımı da %100 burada sorun yok dedim. Ama oyun birden ani drop yapıyor ve bu drop olduğu zaman işlemci kullanıma bir şey olmuyor yani %55 60 arası çalışmaya devam ediyor ancak GPU kullanımı 1-2 saniyeliğine %100 üzerinden %40 kullanımlara düşüyor. Oyun SSD de kurulu bu arada.

Sistem özellikleri:

16 GB RAM (Dual Channel)
i7 3770
GTX 1650

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna shader compiling denir, her oyunda karşılaşılır. Sisteme bağlı olarak uzar veya kısalır. Ama mutlaka olur. Senin sistemin özelinde VRAM'in az bu işlem uzun sürüyor ve ayrıca LS gibi programlar işlemciye ek yük bindirir, kullanımlar çok önemli değil. VRAM'in az, çekirdek gücün düşük. Yani normal.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…