Çözüldü Dead Trigger 2 PC'de emülatör ile oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TwoHander

Centipat
Daha fazla  
BlueStacks ile Dead Trigger 2 oynamaya çalışıyorum fakat oyun telefon ekranındaymış gibi algılanıp sağa, sola ya da yukarı aşağıya fazla bakınca fare takılıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İsterseniz MEmu emulatör ile deneyin bir de.

Bir şekilde MEmu'yu çalışır duruma getirdim. LDPlayer kullanıyordum ve oyun hep kasıyor gibi gözüküyordu, MEmu'da çok akıcı gözüküyor. Fare ile de sonsuz sağa sola dönebiliyorum, takıla takıla dönse de bu çok iyi oldu.

Bilgisayar üzerinden klavye ve mouse kullanarak Dead Trigger 2 oynamak isteyen ve bunu görecekler için yaptığım ayarları paylaşmak istiyorum:

• Engine kısmında en yüksek ayar yerine High ayarını seçtim. İnternette bu önerilmiş fakat pek etkisini hissetmedim.
  • Render Mode'u AMD ekran kartı kullandığım için Vulkan seçtim. Diğer seçenekler de pek fark yaratmıyor gibi.
  • Çözünürlük: 1600x900'de fare sorunsuz çalışıyor fakat görüntü kalitesi biraz düşük. 1920x1080 çözünürlüğe aldığımızda sadece sağa doğru döndürebiliyoruz fareyi. Bunun çözümü, key mapping kısmında ortadaki Crosshair'i 2 cm sağa doğru kaydırmak. Deneye deneye sağa doğru kaydırın; bir yerden sonra fare ne sağa ne sola hiç dönmüyor, sadece çok azıcık sağa kaydırmak gerekiyor. Yaptıktan sonra sola da döndürüp nişan alabiliyorsunuz.
  • X ve Y hassasiyeti: %30'da tuttum.
  • DPI ayarı: 120 yaptım. DPI'ı azalttıkça fareyi çevirirkenki takılmanın azaldığını fark ettim ve 120'de tuttum.
  • Oyun içi hassasiyet: %40.

dt2ayarlar.png

Dosya Ekleri

• dt2ayarlar.png
    dt2ayarlar.png
    175,2 KB · Görüntüleme: 14
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla bu oyun PC'de tarayıcı üzerinden Facebook'ta oynanabiliyor. Denediniz mi? Eğer denemediyseniz bir bakın derim çünkü emulatör ile uğraşmak (en azından bu oyun için) oldukça zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı