Deadg kask güvenli mi?

ayeffwhy

Yoctopat
Daha fazla  
Yeni bir kask alacağım için kask araştırması yapıyorum ve deadg marka bir kaska denk geldim. Bu kaskın koruma derecesi iyi midir?

Yeni bir kask alacağım için kask araştırması yapıyorum ve deadg marka bir kaska denk geldim. Bu kaskın koruma derecesi iyi midir?
İlk defa duyuyorum ki sharp testi bile yaptırmamışlar hiç bir kasklarına muhtemelen sadece görünüş için çıkan bir marka ruroc modellerinden birebir kopyalamışlar. Bütçen ne kadar ? Ve nasıl bir tarz kask istiyorsun bunlara göre daha mantıklı arkasında gerçekten kaliteli bir marka olan kask önerelim.

Hiçbir ünlü motor ekipmanı sitesi stoğuna bile almamış satmaya gerek duymamışlar. Sadece trendyolda satan küçük satıcılar var. Kalitesini anlamışsındır umarım.

İlk defa duyuyorum ki sharp testi bile yaptırmamışlar hiçbir kasklarına muhtemelen sadece görünüş için çıkan bir marka Ruroc modellerinden birebir kopyalamışlar. Bütçen ne kadar? Ve nasıl bir tarz kask istiyorsun bunlara göre daha mantıklı arkasında gerçekten kaliteli bir marka olan kask önerelim.

Hiçbir ünlü motor ekipmanı sitesi stokuna bile almamış satmaya gerek duymamışlar. Sadece Trendyol'da satan küçük satıcılar var. Kalitesini anlamışsındır umarım.

Bütçem maksimum 7000 MT revenge 2 düşünüyorum. Ve evet anladım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı