İlk defa duyuyorum ki sharp testi bile yaptırmamışlar hiç bir kasklarına muhtemelen sadece görünüş için çıkan bir marka ruroc modellerinden birebir kopyalamışlar. Bütçen ne kadar ? Ve nasıl bir tarz kask istiyorsun bunlara göre daha mantıklı arkasında gerçekten kaliteli bir marka olan kask önerelim.Yeni bir kask alacağım için kask araştırması yapıyorum ve deadg marka bir kaska denk geldim. Bu kaskın koruma derecesi iyi midir?
İlk defa duyuyorum ki sharp testi bile yaptırmamışlar hiçbir kasklarına muhtemelen sadece görünüş için çıkan bir marka Ruroc modellerinden birebir kopyalamışlar. Bütçen ne kadar? Ve nasıl bir tarz kask istiyorsun bunlara göre daha mantıklı arkasında gerçekten kaliteli bir marka olan kask önerelim.
Hiçbir ünlü motor ekipmanı sitesi stokuna bile almamış satmaya gerek duymamışlar. Sadece Trendyol'da satan küçük satıcılar var. Kalitesini anlamışsındır umarım.
Bütçem maksimum 7000
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.