Sam Bridges
Hectopat
Daha fazla  

Profil fotoğrafımdan da belli olduğu üzere  Death Stranding'i çok beğendim ve 2025'te çıkacak Death Stranding 2 ve Horizon forbidden West için bir PS5 almak istiyorum ancak modeline henüz karar veremedim. Tek isteğim bu oyunları 4K60 bir şekilde, iyi kalitede oynayabilmek.
 Death Stranding'i çok beğendim ve 2025'te çıkacak Death Stranding 2 ve Horizon forbidden West için bir PS5 almak istiyorum ancak modeline henüz karar veremedim. Tek isteğim bu oyunları 4K60 bir şekilde, iyi kalitede oynayabilmek.
PS5 Slim 18500'e gelecek ve hemen alabileceğim. PS5 Pro'yu ise yılbaşından sonra alabileceğim ve 35000 civarına gelecek. Sorularım şunlar,
1- PS5 Slim'de bu iki oyunu 4K60 Ultra kalitede oynayabilir miyim? 4K60 vermek için konsol kalite kısar mı?
2- PS5 Pro'da bu iki oyunu 4K60 Ultra kalitede oynayabilir miyim?
3- PS5 Pro ile bu iki oyunu 4K120'de oynayabilme ihtimalim var mı?
4- Şu anda Horizon Forbidden West'i 1080P75 monitörümde oynayacağım, Death Stranding 2 çıktığında 4K TV alacağım ve oradan oynayacağım. 9-10 ay zaten 1080P'de oynayacağım için Pro'yu boş verip aradaki farkı biriktirip DS2 çıktığında bir bilgisayar mı toplamalıyım?
Herkese çok teşekkür ederim.

Death Stranding'i çok beğendim ve 2025'te çıkacak Death Stranding 2 ve Horizon forbidden West için bir PS5 almak istiyorum ancak modeline henüz karar veremedim. Tek isteğim bu oyunları 4K60 bir şekilde, iyi kalitede oynayabilmek.
 Death Stranding'i çok beğendim ve 2025'te çıkacak Death Stranding 2 ve Horizon forbidden West için bir PS5 almak istiyorum ancak modeline henüz karar veremedim. Tek isteğim bu oyunları 4K60 bir şekilde, iyi kalitede oynayabilmek.PS5 Slim 18500'e gelecek ve hemen alabileceğim. PS5 Pro'yu ise yılbaşından sonra alabileceğim ve 35000 civarına gelecek. Sorularım şunlar,
1- PS5 Slim'de bu iki oyunu 4K60 Ultra kalitede oynayabilir miyim? 4K60 vermek için konsol kalite kısar mı?
2- PS5 Pro'da bu iki oyunu 4K60 Ultra kalitede oynayabilir miyim?
3- PS5 Pro ile bu iki oyunu 4K120'de oynayabilme ihtimalim var mı?
4- Şu anda Horizon Forbidden West'i 1080P75 monitörümde oynayacağım, Death Stranding 2 çıktığında 4K TV alacağım ve oradan oynayacağım. 9-10 ay zaten 1080P'de oynayacağım için Pro'yu boş verip aradaki farkı biriktirip DS2 çıktığında bir bilgisayar mı toplamalıyım?
Herkese çok teşekkür ederim.

Son düzenleme: