PS5 vs PS5 Pro

Çok vakti var. 27'nin başında çıkacak bile olsa daha piyasaya fat kasalar çıkacak ilk parti ürünler ülkeye de pahalıya gelir. Fat kasalar sorunlu çıkmaz muhtemelen ama aynı PS5 neslinde olduğu gibi slim cihazlar 100 küsür gb ekstra depolama çıkartılabilir disk sürücüsü gibi farklar olabilir beklemek iyi olur. E Slim de çıkana kadar ekstra 1 sene geçer en azından o yüzden bence PS5 Pro alın o sizi PS6 Slim'e kadar taşısın. Ha bütçem olur derseniz PS5 Pro alır PS6 Pro çıkana kadar kafan rahat senelerce beklersin. Ama bence PS5 almayın artık fena cihaz değil iş görür ama 4k tv gibi faktörler varsa görselliği yüksek oyunlar oynuyorsanız Pro çok daha üstün.
Sony ilk sattığı ürünlerde AR-GE çalışması yapıyor. Yani ilk serileri almak çok riskli. Fat PS5'lerin ilk çıktığı zamanlar ilk CFI serilerinde Bluray lazer problemleri, soğutma bloklarında kusurlar vs. gibi sorunlar vardı. Slim serisi sorunsuz çıktı. Umarım 6'da da yine sorunsuz olur ama emin değiliz maalesef.

Teşekkürler o zaman pro modelini alıyorum.
Hayırlı olsun hocam.

Benim de daha önce hiç ps’m olmamıştı. Yiğenim tutturdu al oyun oynayalım diye. Ben de pro almak yerine Slim’i tercih ettim ve 21k’ya aldım. Şimdi bir de buna SSD alacağım 1TB geçmiş olsun :) Aradaki fiyat farkına da oyun alıyorum :D

Teşekkürler o zaman Pro modelini alıyorum.

Pro modeli alacaksanız monitor veya televizyonunun 120Hz destekleyip desteklemediğine ve HDMI 2.1 girişi olup olmadığına dikkat et. Bende PlayStation aldığımdan beri laptopu açmıyorum :D Hatta PC'de bitirdiğim oyunları tekrar alıp oynuyorum konsolun ve büyük ekranda oynamanın keyfi bana daha iyi geliyor.

Daha önce hiç şahsi PS sahibi olmadım. Şartlar gereği evden bilgisayarımı kaldırmam gerek. Onun yerine PS almayı düşünüyorum. İnternette ithalatçı garantili ürünlere baktığım zaman PS 5 Pro 36 k civarı normal PS 5 fiyatı ise 24 k civarı. Sizce o aradaki ki farkı verip PS 5 Pro mu almalıyım uzun vadeli kullanmak için? Yoksa o kadar fark vermeden PS 5 mi almalıyım? Eğer PS 5 olacaksa bu PS 5 Slim kasa mı, PS 5 fat kasa mı olmalı?

Not: Artık 30 yaşına geldim. İş güç dolayısıyla sabaha kadar oyun oynama gibi bir dururumum yok. Belki günde 1-2 saat oynarım.
Geleceğe yatırım diyorsanız Pro alın. Yok ben PS6 çıkarsa direkt PS6 geçerim diyorsanız Slim idare eder.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı