Death Stranding 2 Metacritic puanı yayınlandı

Makaleler
2
Daha fazla  
Oyun 26 Haziran'da PS5 için çıkacak, PC'ye önümüzdeki senelerde gelecektir. Seri ile bir alakam yok ama herkese göre değil diye biliyorum. İlgimi çeken bir yanı da yok şahsen. Puanı yüksek, ilk oyunun 82'ymiş.

1750690665139.png

İlk oyun aşırı sıkılarak sadece ana görevleri oynayarak 27-28 saatte bitirmiştim. Ne hikayesi ne oynanışı ne atmosferi çekmemişti beni. 2. oyunu duyunca doğal olarak sıfır heyecanla ne gerek vardı demiştim. İncelemelerden anladığım kadarıyla hemen hemen aynı tarzda bir oyun olmuş,

Puanı nasıl yüksek bu kadar yüksek anlamış değilim, büyük ihtimal ilk oyunu aşırı seven ve Kojima Hayranı olan bütün editörler bu oyunu incelemiş ve puan doğal olarak uçmuş. Kullanıcı yorumlarını merak ediyorum asıl olay orada bence.

@Ravenholm benim de incelemelerden gördüğüm kadarıyla ilk oyunun aynısı.
Sony adı geçen ve Kojima'nın olduğu yerde basacaklar puanı. Kojima'yı oyun dünyasına küstürmezler. :D

Oynamadım oyunu tabii ama incelemelerden böyle gözüküyor. Bir de puan basmalarının anlayamayacak zor bir tarafı yok. Kullanıcı incelemelerini beklemek gerek. Kojima fanboylarından dolayı o da biraz fazla gelebilir. :D

Son düzenleme:
Oyunu henüz oynama fırsatım olmadı da 90 puan iyi bu arada, iyi gibi gözüküyor.

@Azataydı, en azından bir deneyimlemiş olayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı