Steam Death Stranding 4.74 dolar

40 saat ana hikayesi var, kargoculuk pek ilgimi çekmiyor, sadece ana karakteri sevdiğim için bir ara oynayacağım. Fiyatı ucuz.

Ama bu tam böyle televizyondan, konsoldan oynanmalık oyun. 40 saat PC başında zevk verir mi bilmiyorum.
Darl Dixon değil mi ya? :D

Keşke Carol'uda koysalardı.

Gene de değişik bir oyun, değişik bir teması var. Böyle bir tür oynamadığımız için sıkabilir.

Darl Dixon değil mi ya? :D

Keşke Carol'uda koysalardı.

Gene de değişik bir oyun, değişik bir teması var. Böyle bir tür oynamadığımız için sıkabilir.
Ben severim hocam her türü neredeyse ama bu türdeki bir oyun 40 saat olması gözümü korkuttu. Bunun hakkı bence 10-20 saat. 20 saat yürüme olayı kesilse oyundan bir şey eksilmez bence. Biraz gereksiz uzun tutulmuş.

The Walking Dead'den tanıyorum bende bu arada, evet. O dizide çok severdim kendisini.

@alasakarama, hocam oyundan yürümeyi çıkarttığında 40 saat oyun, 5 saate düşer. :D Ortada oyun kalmaz. Sinematik, mükemmel ötesi oyun kalır sadece. :D

Ben severim hocam her türü neredeyse ama bu türdeki bir oyun 40 saat olması gözümü korkuttu. Bunun hakkı bence 10-20 saat. 20 saat yürüme olayı kesilse oyundan bir şey eksilmez bence. Biraz gereksiz uzun tutulmuş.

The Walking Dead'den tanıyorum bende bu arada, evet. O dizide çok severdim kendisini.
Ben incelemesinde motor, gibi bir şeyler gördüm. Birde harita paylaşımı gibi bir şey varmış. Diğer oyuncular otoyol filan inşa ettiyse sende de gözüküyormuş ama onun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Geçen sene belgeselini izlediydim.

Build mantığı filan var, kendi otoyolunu köprünü inşa edebiliyorsun. Böylece motor bir elde ettiğinde tabanvaydan motora terfi ediyorsun. Öbür türlü yol inşa etmezsen motor performans göstermiyormuş. Birde düzenli olarak yolların bakımını filan yapmak gerekiyormuş, yoksa hasar görüyormuş.

İnşa etme filan varsa ben bu oyuna yükselirim. :D

Kendimi bir an şey gibi hissettim adı lazım değil. Yol yaptık, köprü yaptık neyimizi beğenmedin ya 🤣🤣🤣

Ben incelemesinde motor, gibi bir şeyler gördüm. Birde harita paylaşımı gibi bir şey varmış. Diğer oyuncular otoyol filan inşa ettiyse sende de gözüküyormuş ama onun nasıl yapıldığını bilmiyorum. Geçen sene belgeselini izlediydim.

Build mantığı filan var, kendi otoyolunu köprünü inşa edebiliyorsun. Böylece motor bir elde ettiğinde tabanvaydan motora terfi ediyorsun. Öbür türlü yol inşa etmezsen motor performans göstermiyormuş. Birde düzenli olarak yolların bakımını filan yapmak gerekiyormuş, yoksa hasar görüyormuş.
Evet hocam, sadece yürüyerek gidilmiyor benim de izlediğim kadarıyla. Konsepti ilginç gerçekten. Gidilen yol zamanla kolaylaşıyor herhalde. Taşıdığın yük falan da artıyor. Hatta şakasını yapmışlardı Multiplayer kanalında :D

Oynamadan bir şey diyemiyorum, deneyimlemek lazım. Zaten ucuz fiyatı. Boş olunca satın alıp oynarım.

O adı lazım değil de tahmin ettiğim kişiyse boş verin hocam :D

Evet hocam, sadece yürüyerek gidilmiyor benim de izlediğim kadarıyla. Konsepti ilginç gerçekten. Gidilen yol zamanla kolaylaşıyor herhalde. Taşıdığın yük falan da artıyor. Hatta şakasını yapmışlardı Multiplayer kanalında :D

Oynamadan bir şey diyemiyorum, deneyimlemek lazım. Zaten ucuz fiyatı. Boş olunca satın alıp oynarım.

O adı lazım değil de tahmin ettiğim kişiyse boş verin hocam :D
Aynen birde taşıdığın yükü taşıma yöntemlerinde çeşitleniyordu. Aslında düşününce gelişme hissiyatı dediğimiz noktaya da farkında olmadan değindik. Önceden AMELEYDİM, şimdi ise Lojistik kurdum. Hey gidi heyi

Togi Taşımacılık, her türlü taşıma lojistik işi yapılır. :D Taşıma başı 50000 dolar istiyorum çünkü o dünya da tek kargocu benimdir. :D ahahahaha

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı