Steam Death Stranding 4.74 dolar

4. şansı verdikten sonra önyargımı kırmayı başardı. Bir ay önce bitirdim ve ilerlerken tanıştığımız karakterler, durumları beni çok etkiledi.

Evet harika oyun hocam. İkinci oyunun PC portu gelsin direk oynayacağım şahsen.

Yürüme Simulator'u veya kargocu oyunu diyenlerin profilinde ya anime ya da futbol içeriği olur hikayesiyle taş gibi bir oyun. Herkese hitap etmemesi çabası tabii. Fakat bence fiyat iyi bu fiyat bandında bu oyuna bu parayı verir anime kızını pp koyup sevenlerinde bırak fikrini aldığı nefesi bile sorgulardım yapıştırın gitsin çiçek gibi oyun ama Epic zamanında ücretsiz vermişti 2 defa sanırım.

@pinking88, oyun yürüme simülatörü olduğundan öyle söyleniyor olabilir mi? Kimse hikayesine laf etmiyor. Öncelikle fikir belirtirken, bir başkasını küçümsememeyi öğrenin. Bu daha önemli.

Yürüme Simulator'u veya kargocu oyunu diyenlerin profilinde ya anime ya da futbol içeriği olur hikayesiyle taş gibi bir oyun. Herkese hitap etmemesi çabası tabii. Fakat bence fiyat iyi bu fiyat bandında bu oyuna bu parayı verir anime kızını pp koyup sevenlerinde bırak fikrini aldığı nefesi bile sorgulardım yapıştırın gitsin çiçek gibi oyun ama Epic zamanında ücretsiz vermişti 2 defa sanırım.
Yanlış anlamayın da Kojima şu oyunun sürecinde yer almasa oyunun adını bile duymazdınız, gelmişsiniz millete laf atıyorsunuz bir de.

Ayrıca kargocu oyunu veya yürüme simülatörü olması kötü bir şey değil. Bu oyunun tarzı böyle demek. Adam bu mekanik üzerinden yürümüş olabilir.

@alasakarama, oyun direkt yürüme simülatörü. Bunu ben de söylemiyorum. Bakın Steam'de söylüyor.
1770732829069.png

Babacım marjinallik ya, insanlar sevdiğim şeyi beğenmedi diye sevdikleri şey üzerinden ergence yorum yapmak. İşte ihtiyacımız olan zihniyet!

@alasakarama, oyunun hikayesi 40 saat ise 35 saati yürümekle geçiyor. Yürürken hikayeye dahil oluyorsun. Oyun güzel, grafikleri ve hikayesi güzel ama aşırı yürüme var.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı