Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.747 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 25 Aralık 2022 #111 Ne muhteşem Launcher'ları varsa Launcher'dan cıkamıyorum.
Anka Kuşu Femtopat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #112 Aeronight dedi: Tek seferlik bir ticaret olabilir. Neden para ödesin ki? Genişletmek için tıkla... Kesin alıyordur. Çünkü e-ticaret dönüyor oyun içinde. Bir kısmı Epic'e gidiyordur.
Aeronight dedi: Tek seferlik bir ticaret olabilir. Neden para ödesin ki? Genişletmek için tıkla... Kesin alıyordur. Çünkü e-ticaret dönüyor oyun içinde. Bir kısmı Epic'e gidiyordur.
ASSASSIN0147 Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 497 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Aralık 2022 #113 Aeronight dedi: O değil de Steam'in başına böyle bir çökme sorunu geldiğini düşünsenize. Genişletmek için tıkla... Steam'de 30 milyon kullanıcı aktif olduğunda bile çökmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2022
Aeronight dedi: O değil de Steam'in başına böyle bir çökme sorunu geldiğini düşünsenize. Genişletmek için tıkla... Steam'de 30 milyon kullanıcı aktif olduğunda bile çökmüyor.
myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #114 aKuu dedi: Ne ara buldular ya daha bugünki oyun yeni verildi be. Zaten indirimlerde geliyor sürekli. Büyük indirimlerde. Genişletmek için tıkla... Bu sabahta bugünkü oyunu bulmuşlardı hocam. Ajan gibiler.
aKuu dedi: Ne ara buldular ya daha bugünki oyun yeni verildi be. Zaten indirimlerde geliyor sürekli. Büyük indirimlerde. Genişletmek için tıkla... Bu sabahta bugünkü oyunu bulmuşlardı hocam. Ajan gibiler.
hellomister Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.373 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer İstanbul 25 Aralık 2022 #115 Artoria Pendragon dedi: Ne muhteşem Launcher'ları varsa Launcher'dan cıkamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen bende çıkamıyorum Görev yöneticisinden deneyin.
Artoria Pendragon dedi: Ne muhteşem Launcher'ları varsa Launcher'dan cıkamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen bende çıkamıyorum Görev yöneticisinden deneyin.
myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #116 ASSASSIN0147 dedi: Steam'de 30 milyon kullanıcı aktif olduğunda bile çökmüyor. Genişletmek için tıkla... Adamların sistemi iyi çünkü.
ASSASSIN0147 dedi: Steam'de 30 milyon kullanıcı aktif olduğunda bile çökmüyor. Genişletmek için tıkla... Adamların sistemi iyi çünkü.
C CLAUDRESSED Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #117 İnternet siteleride çökmüş.
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #118 Aeronight dedi: Oyuna sahip değilim. Oynamayı da düşünmüyorum. Oyun yorumlarına ve oynanyış videolarına göz attım sadece. Genişletmek için tıkla... Oynanış göründüğü kadar sıkıcı değil ayrıca atmosferi, hikayesi. Müzikleri muazzam. Bu oyuna yürüme simulator'ü demek ayıp olur.
Aeronight dedi: Oyuna sahip değilim. Oynamayı da düşünmüyorum. Oyun yorumlarına ve oynanyış videolarına göz attım sadece. Genişletmek için tıkla... Oynanış göründüğü kadar sıkıcı değil ayrıca atmosferi, hikayesi. Müzikleri muazzam. Bu oyuna yürüme simulator'ü demek ayıp olur.
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Aralık 2022 #119 Almak istediğim bir oyundu, hala almak istediğim bir oyun çünkü epic games'e giremiyorum şu an
Ar0x Hectopat Katılım 19 Ağustos 2021 Mesajlar 3.054 Makaleler 5 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #120 Tavasapi dedi: Almak istediğim bir oyundu, hala almak istediğim bir oyun çünkü epic games'e giremiyorum şu an Genişletmek için tıkla... Gece veya sabah denerseniz daha az yoğun oluyor sunucular o zaman alabilirsiniz.
Tavasapi dedi: Almak istediğim bir oyundu, hala almak istediğim bir oyun çünkü epic games'e giremiyorum şu an Genişletmek için tıkla... Gece veya sabah denerseniz daha az yoğun oluyor sunucular o zaman alabilirsiniz.