Oyun Death Stranding Epic Games Store'da ücretsiz!

İşte Launcher'i kötü olmasa zaten bedava oyun da dağıtmayacak. Steam bedava oyun dağıtıyor mu?

Tepkimi göstermek en doğal hakkım, siz ve sizin gibiler tepki göstermekten çok uzak olduğu için ne olduğunu bilmemeniz doğaldır. Her şeyi olduğu gibi kabulleniyorsunuz. Neyse her şeyi olduğu gibi kabullenmeye devam edin. 🙏 Epic Games gizemli oyun diye sizi heyecanlandırıp sonra önceden verdiği oyunu vermeye devam etsin. Nasıl olsa tepki göstermiyorsunuz, olduğu gibi kabulleniyorsunuz :D
Hala tepkiden bahsediyorsun :D Dostum sen para ödemiyorsun bu hizmet için farkına ne zaman varacaksın? Amazon Prime falan olsa neyse. Epic Games'in yerinde olsam ve şu yorumları görsem TR'ye bedava oyun vermeyi bırakırım. Fiyatları da 3 katına çıkarırım hadi al la derim. Kullanıcı kaybederim ama buradan gelecek 3-5 dolar da umurumda olmaz.

Hala tepkiden bahsediyorsun :D Dostum sen para ödemiyorsun bu hizmet için farkına ne zaman varacaksın? Amazon Prime falan olsa neyse. Epic Games'in yerinde olsam ve şu yorumları görsem TR'ye bedava oyun vermeyi bırakırım. Fiyatları da 3 katına çıkarırım hadi al la derim. Kullanıcı kaybederim ama buradan gelecek 3-5 dolar da umurumda olmaz.
Yurt dışında oyun almak ucuz hocam. Yani Türkiye, Arjantin gibi oyun almaktan bile aciz durumda olan ülkeler haricinde Epic kullanan ülke pek yok. Şu noktada sizin bahsettiğiniz şey de anlamsız kalıyor.

O yüzden en çok korsan kullanımı Rusya, ABD, Çin'de öyle değil mi? Korsanın anavatanı Rusya.
Rusya'nın iyi olduğunu iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Öte yandan ABD'de korsan kullanan kadar orijinal kullanan da var.

Rusya'nın iyi olduğunu iddia ettiğimi hatırlamıyorum. Öte yandan ABD'de korsan kullanan kadar orijinal kullanan da var.
Korsan kullanımının yüksek olmasına rağmen neden dil desteği mevcut? Demek ki oyun pazarın payı yüksekmiş Rusya'nın.
Ben para verilmediği bir hizmete burun kıvırmanın saçma olduğunu düşünüyorum halen. Almazsınız olur biter. Arkadaş oradaki cümleyi cımbızla çektiği için konu değişti birden.

Dostum sen para ödemiyorsun bu hizmet için farkına ne zaman varacaksın?

Para ödemiyorum diye sesimi çıkarmayayım mı? Gerçekten ilginç bir bakış açısı.

Şu yorumları görsem TR'ye bedava oyun vermeyi bırakırım.

Epic Games'teki oyun fiyatları zaten Steam'a yaklaştı, Türkiye'ye bedava oyun vermeyi bırakacaksa Türkiye pazarından da çekilsin :D Çünkü kullanan olmayacak o rezil Launcher'i.

Kullanıcı kaybederim

Kullanıcı kaybetmekten ziyade kullanıcı diye bir şey kalmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı