HarunCn Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #161 Unkownsoldier dedi: Epic çöktü sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet ben oyunu kütüphaneye ekledim ama indiremiyorum.
Unkownsoldier dedi: Epic çöktü sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet ben oyunu kütüphaneye ekledim ama indiremiyorum.
jhnnwman Megapat Katılım 24 Temmuz 2016 Mesajlar 528 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #162 Umayça dedi: Oyun paralı oldu. 24 saat yok muydu? 1 saat sonra paralı oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam yoğunluk olduğu için şu an muhtemelen böyle bir şey yaptılar. 1-2 saate düzelir. Olmadı yarın 7'ye kadar vakit var zaten. Alırsınız.
Umayça dedi: Oyun paralı oldu. 24 saat yok muydu? 1 saat sonra paralı oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam yoğunluk olduğu için şu an muhtemelen böyle bir şey yaptılar. 1-2 saate düzelir. Olmadı yarın 7'ye kadar vakit var zaten. Alırsınız.
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.894 Çözümler 8 25 Aralık 2022 #163 MertTR12 dedi: Neden acaba? Genişletmek için tıkla... Bilmediğimden soruyorum.
M mirzafil Decapat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #164 Ben almaya çalıştığımda 197 liraya düştü diyor. Bedava olarak göstermiyor oyun ayrıntılarına girince. Yardımcı olabilecek var mı ?
Ben almaya çalıştığımda 197 liraya düştü diyor. Bedava olarak göstermiyor oyun ayrıntılarına girince. Yardımcı olabilecek var mı ?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.053 Makaleler 3 Çözümler 27 25 Aralık 2022 #165 Paul Walkers dedi: Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Serverlarda yoğunluk var bu yüzden.
Paul Walkers dedi: Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Serverlarda yoğunluk var bu yüzden.
myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #166 Paul Walkers dedi: Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Serverlar çökmüş durumda hocam.
Paul Walkers dedi: Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Serverlar çökmüş durumda hocam.
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2022 #167 Uygulama üzerinden baktığımda ücretsiz gözüküyor ama almak için tıkladığımda ücretli gözüküyor. Web sitesinden almayı denedim ama çökmüş.
Uygulama üzerinden baktığımda ücretsiz gözüküyor ama almak için tıkladığımda ücretli gözüküyor. Web sitesinden almayı denedim ama çökmüş.
myth1 Decapat Katılım 7 Temmuz 2022 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #168 mirzafil dedi: Ben almaya çalıştığımda 197 liraya düştü diyor. Bedava olarak göstermiyor oyun ayrıntılarına girince. Yardımcı olabilecek var mı ? Genişletmek için tıkla... HeNiX dedi: Uygulama üzerinden baktığımda ücretsiz gözüküyor ama almak için tıkladığımda ücretli gözüküyor. Web sitesinden almayı denedim ama çökmüş. Genişletmek için tıkla... Yoğunluktan dolayı bu şekilde şuan. 1-2 saate düzelteceklerini düşünüyorum.
mirzafil dedi: Ben almaya çalıştığımda 197 liraya düştü diyor. Bedava olarak göstermiyor oyun ayrıntılarına girince. Yardımcı olabilecek var mı ? Genişletmek için tıkla... HeNiX dedi: Uygulama üzerinden baktığımda ücretsiz gözüküyor ama almak için tıkladığımda ücretli gözüküyor. Web sitesinden almayı denedim ama çökmüş. Genişletmek için tıkla... Yoğunluktan dolayı bu şekilde şuan. 1-2 saate düzelteceklerini düşünüyorum.
HarunCn Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #169 Bende de sürekli kütüphaneme geldiğim oturum açmaya yönlendiriyor hiçbir oyunu oynayamıyorum daha önce aldıklarımı bile.
Bende de sürekli kütüphaneme geldiğim oturum açmaya yönlendiriyor hiçbir oyunu oynayamıyorum daha önce aldıklarımı bile.
Not Phantom Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 400 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #170 HarunCn dedi: Evet ben oyunu kütüphaneye ekledim ama indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam herkesi oturumunu kapattığı için inderemiyorsunuzdur, neyse siz en azından kütüphaneye almışsınız yarına doğru düzelir diye düşünüyorum.
HarunCn dedi: Evet ben oyunu kütüphaneye ekledim ama indiremiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam herkesi oturumunu kapattığı için inderemiyorsunuzdur, neyse siz en azından kütüphaneye almışsınız yarına doğru düzelir diye düşünüyorum.