Oyun Death Stranding Epic Games Store'da ücretsiz!

Cidden böyle bir şey oluyor mu? Yaşadınız mı?
Ah be bende ne güzel şanslıyım diyordum.
Arkadaşım ben evde olmadığım için Discord yayını açıp oyunu aldı, yayın açıkken oyunu yüklemeye başladı, yayın açıkken epicten çık gir yaptı. Tekrar girdiğinde oyunu Directors Cut değildi.

Öyle iki kelime hatadan dolayı milyonlarca dolarlık zarar etmeyi göze alırlar mı adamlar? Şimdi değilse 1 haftaya düzeltilir bedavaya alanların hesapları. Haksız elde edilmiş bir içerik olduğu için "silemezler yawww" argümanını bana değil Epic Games desteğe sunsun oyunu hesabından silinen olursa.

Uygulama adamların isterlerse 10 dakika ücretsiz yaparlar isterlerse 1 dakika. Haksızlık falan yok adamlar 400 liralık oyunu ücretsiz veriyorlar gene yaranamıyorlar. Gidip Steam'den parayla alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortada bir mağduriyet yok bunu anlatmaya çalışıyorum. Bedava dağıtılan bir ürünün farklı versiyonunu almışsanız ne olmuş yani?

Steam'de normal sürümden DC versiyona yükseltme paketi indirimle 60TL. Yakında o paketi Epic'e de gelir 60TL'ye yükseltir düz versiyonu alanlar.

Steam'de normal sürümden DC versiyona yükseltme paketi indirimle 60TL. Yakında o paketi Epic'e de gelir 60TL'ye yükseltir düz versiyonu alanlar.

Var zaten Epic Games'te.

Hayır şurda "biz Director's Cut aldık siz alamadınız niye ağlıyosunuz?" diye haksız şekilde DC versiyonu aldınız diyen adamlara saldıran heriflerin bir tanesi bile oyunu açıp tamamen oynamayacak. Herkese hitap eden bir oyun değil sadece kısıtlı bir kitle açıp tamamen oynayacak oyunu neyin tatavasını yapıyosunuz? Director's Cut oyuna neler ekliyor bilmeyen herifler gelip burda "HAK ETTİK ALDIK YAUVVV" yapıyor. Türklerin online ortamda birbirine yaptığı bu zorbalık gerçekten psikolojik araştırma konusu olmalı ya.

SON adlı kullanıcı, bu durumdan mağdur olan kullanıcılar için çekilişle director's cut versiyonunu dağıtacağı söylentileri dolanıyor. bilgisi olan var mı? iyi forumlar

Oyunun düz versiyonunu aldım. Tekrar girince mevcut değil uyarısı alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…