Ben demiştim Epic bir halta yaramaz diye Epic öyle yedekte duruyor. Para bile vermem bu kadar dandik arayüz ve yalan dolana. Başta eklentili versiyonu verip sonra milleti kandıralım diye düz versiyon veriyorlar.
Epic Games sağ olsun bu konu benim en fazla mesaj alan konum oldu ayrıca 4 saatte 12 bin görüntüleme alarak rekor kırdı. Epic Games herkese Director's Cut versiyonunu verecek diye söylenti var. Umarım doğru çıkar.
Vay be bunda bile bir saçmalık yapabilmiş Epic. Güven oluşturamadı ve oluşturamayacak da bu hareketleriyle. Sonra niye insanlar Steam veya XX platormu diye tuttuyor oluyor. Sözünün arkasında durmuyor ki adamlar. Bir şey veriyor ve onu da beceremiyor. Farklı sürümler dağıtmışlar resmen. Saçma sapan bir ortam oluşturdular şimdi. Hediye oyun mu verdiler yoksa tepki mi çektiler şimdi bu durumda.
Vay be bunda bile bir saçmalık yapabilmiş Epic. Bir şey veriyor ve onu da beceremiyor. Farklı sürümler dağıtmışlar resmen. Saçma sapan bir ortam oluşturdular şimdi. Hediye oyun mu verdiler yoksa tepki mi çektiler şimdi bu durumda.