Death Stranding ipuçları

Makaleler
3
Bu oyununun oynanışında işlerimizi kolaylaştıracak ip uçları nelerdir? Spoiler vermeden tecrübelerini anlatabilir misiniz?

Mesala benim kısa oynayışta gördüğüm şeyler:

-2.bölüme kadar geldim, burada gördüğüm olay diğer haritadaki biriktirmiş olduğumuz minerallerin orada kalacağı oldu. Yani o haritada topladıklarım bir şey ifade etmedi. O yüzden fazla birikim yapmakta bir anlam ifade etmiyor gibi duruyor.

-2. bölümde yine ana yol yapımı acayip malzeme tüketiyor, şart mı değil. Dağdan taştanda geçiliyor, o yüzden gereksiz gibi duruyor.
-Kvlerin olduğu yerde, tek tek kvlerle uğraşmaktansa bırakın sizi içeri çeksinler, sonra gelen tek bossla uğraşmak daha mantıklı gözüküyor.

Bunun gibi önerileriniz nedir?

Bu oyununun oynanışında işlerimizi kolaylaştıracak ipuçları nelerdir? Spoiler vermeden tecrübelerini anlatabilir misiniz?

Mesela benim kısa oynayışta gördüğüm şeyler:

-2.bölüme kadar geldim, burada gördüğüm olay diğer haritadaki biriktirmiş olduğumuz minerallerin orada kalacağı oldu. Yani o haritada topladıklarım bir şey ifade etmedi. O yüzden fazla birikim yapmakta bir anlam ifade etmiyor gibi duruyor.

-2. bölümde yine ana yol yapımı acayip malzeme tüketiyor, şart mı değil. Dağdan taştan da geçiliyor, o yüzden gereksiz gibi duruyor.
-Kvlerin olduğu yerde, tek tek kvlerle uğraşmaktansa bırakın sizi içeri çeksinler, sonra gelen tek bossla uğraşmak daha mantıklı gözüküyor.

Bunun gibi önerileriniz nedir?

KVlerle hiçbir zaman çatışmadım hep savaş alanından kaçtım kvlerin başlattığı savaşta bir çember olur oradan kaçarsan oyun normale döner savaşmak zorunda kalmazsın sonra teslimata devam edersin.

Yürümek sıkıcı geliyorsa envantere 10 tane PCC alıp motorsiklet veya diğer araçlarla teslimat yaparken benzin biterse jeneratör kurup doldurup devam edebilirsiniz hem diğer oyuncularda faydalanmış olur.

Son olarak da ekliyim bola silahını kullanmanızı tavsiye ederim kvler ilk önce göbek bağı olan ruh olarak gözükecektir onlara ateş edince stunlanıyorlar sonra kaçabilirsiniz.

Oyunu çok merak ediyorum yeni PC aldım muhtemelen oynayıcam tam olarak bu oyunun amacı ne?
Fantastik tarzda bir oyun hocam, bir olay olmuş ve insanlar birbirlerinden kopup gruplar halinde yaşamak zorunda kalmışlar. Amacınız bu grupları birbirine bağlarken onlardan iş alıp ana görevinizi yapmayı kolaylaştırmak. Temel dinamikte kargoculuk yapıyorsunuz, zorlu arazi şartlarında. Basit bir simulasyon olarak bakmayın olaya, temel dinamiğe sağlam bir senaryo yerleştirilmiş. Size engel olmaya çalışan KV denilen varlıklar, haydutlar, zorlu çevre şartları vs var.
KVlerle hiçbir zaman çatışmadım hep savaş alanından kaçtım kvlerin başlattığı savaşta bir çember olur oradan kaçarsan oyun normale döner savaşmak zorunda kalmazsın sonra teslimata devam edersin.

Yürümek sıkıcı geliyorsa envantere 10 tane PCC alıp motorsiklet veya diğer araçlarla teslimat yaparken benzin biterse jeneratör kurup doldurup devam edebilirsiniz hem diğer oyuncularda faydalanmış olur.

Son olarak da ekliyim bola silahını kullanmanızı tavsiye ederim kvler ilk önce göbek bağı olan ruh olarak gözükecektir onlara ateş edince stunlanıyorlar sonra kaçabilirsiniz.
Valla ben farkkedemiyorum hocam, ilk temasta algılanıyor ama nerede olduklarını göremiyorum. Direk geri viteslede uğraşasım gelmiyor. Radar çok yaklaşmadan elli etmiyor. Cihaz güneyi gösteriyor misal, iyide güneyde nerede bu? :)

En sevmediğim kısım her teslimatta gelen animasyonlar, puanlamalar vs. Öyleki 2 posta vereceksin, birisini veriyorsun bunlar geçiyor. Tekrar girip ikincisini veriyorsun hemen ondada aynı şeyler dönüyor. O acayip sıkıcı olmuş, kimisi ödül veriyor size kimisi sallamıyor. Arkadaş ben o paketi nasıl badireler atlattımda getirdim haberin var mı? İnsan şöyle kaymayan bir bot falan verir.😅
Diğer sevmediğim kısım biraz fazla yüklenme yapınca ikide bir denge kaybediyor, ikide bir denge sağlayacağım diye mouse iki tuşuna basılı gitmek yoruyor bir süre sonra.

Şeyi soracağım, hani bir merkezde görev yaptıkça yıldırlar veriyor. 5 yıldız mı vardı neydi. 5. yıldızda dolunca görev yapmaya devam edince bir faydası oluyor mu? Ödülleri arasıra veriyorlar geneldede.

Fantastik tarzda bir oyun hocam, bir olay olmuş ve insanlar birbirlerinden kopup gruplar halinde yaşamak zorunda kalmışlar. Amacınız bu grupları birbirine bağlarken onlardan iş alıp ana görevinizi yapmayı kolaylaştırmak. Temel dinamikte kargoculuk yapıyorsunuz, zorlu arazi şartlarında. Basit bir simulasyon olarak bakmayın olaya, temel dinamiğe sağlam bir senaryo yerleştirilmiş. Size engel olmaya çalışan kv denilen varlıklar, haydutlar, zorlu çevre şartları vs var.

Vallahi ben farkkedemiyorum hocam, ilk temasta algılanıyor ama nerede olduklarını göremiyorum. Direk geri viteslede uğraşasım gelmiyor. Radar çok yaklaşmadan elli etmiyor. Cihaz güneyi gösteriyor misal, iyide güneyde nerede bu? :)

En sevmediğim kısım her teslimatta gelen animasyonlar, puanlamalar vs. öyleki 2 posta vereceksin, birisini veriyorsun bunlar geçiyor. Tekrar girip ikincisini veriyorsun hemen onda da aynı şeyler dönüyor. O acayip sıkıcı olmuş, kimisi ödül veriyor size kimisi sallamıyor. Arkadaş ben o paketi nasıl badireler atlattımda getirdim haberin var mı? İnsan şöyle kaymayan bir bot falan verir.😅
Diğer sevmediğim kısım biraz fazla yüklenme yapınca ikide bir denge kaybediyor, ikide bir denge sağlayacağım diye mouse iki tuşuna basılı gitmek yoruyor bir süre sonra.

Şeyi soracağım, hani bir merkezde görev yaptıkça yıldırlar veriyor. 5 yıldız mı vardı neydi. 5. yıldızda dolunca görev yapmaya devam edince bir faydası oluyor mu? Ödülleri ara sıra veriyorlar geneldede.

Hocam BBhata veriyorsa kvleri göremessiniz.

Hocam yıldızlar 5 olunca size ödül verir evet ama yapmak zorunda değilsiniz.

Hocam BBhata veriyorsa kvleri göremessiniz.

Hocam yıldızlar 5 olunca size ödül verir evet ama yapmak zorunda değilsiniz.
Yok, BB bozulmuyor. KV saptıyor, lakin onların yanına gidince siyah bir şekilde ortaya çıkıyorlar. Yanına yaklaşana kadar sonar atsamda göremiyorum. Yanından çömelerekte geçsem duyuyorlar. İşin pis tarafı hareket ediyorlar, görünmüyorlar. Bir bakmışsın birinden kaçarken diğerine toslamışsın.
Misal o Rüzgar merkezi kısmında dağdan inip bir ormandan geçiyorsun. Ormanın içine komple dağılmışlar zaten. Ne zaman oradan yağmurlu havada geçsem çatışmak zorunda kaldım.

Şu kan torbası olayı var birde, onu anlamadım. Şimdi sana 2 tana hermotik bomba verdik diyelim. Bunların içinde 3 diş gösteriyor. Toplamda 6 atış mı oluyor mu yoksa 2 atış mı? Kan torbası ne işe yarıyor, 2 tanede kan torbası verseler bu 2 atışlık hak veya 6 atışlık hak bitince otomatik tobalardan tekrar mı dolduruyor falan, o kısmı anlamadım valla?

-İsket sistemi yapmışlar, hareketi ve kapasiteyi arttıyor. Lakin bacak kısımlarına kargo alamıyorsun.

Bu metalorji istasyona araçla nasıl gidilirya, berbat bir yolu var bide kvlerle uğraşlıyoruz?

O tepe, bu yükle nasıl aşılacak arkadaş. 😅

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    2,2 MB · Görüntüleme: 186
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı