SONY PS4 Oyun : Death Stranding fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
SONY PS4 Oyun : Death Stranding fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aynen öyle. Ben alacağım şahsen.O oyun için o fiyat çok iyi, hele ki PS4 oyunları için düşündüğümüz zaman. Almayı düşünen arkadaşlar kaçırmasın.
Oyunu ilk 2-3 saat içinde kapatan sabırsız arkadaşlar belli ediyor kendisini100 liraya yürüyüş bandı alınamadığı için alınabilir aslında. (Bir linç yaklaşıyor efendim.)
Sadece şakaydı. 100₺ iyi fiyat.Oyunu ilk 2-3 saat içinde kapatan sabırsız arkadaşlar belli ediyor kendisini![]()
Oyun almaya değer mi? Yani güzel ve sürükleyici mi? Tabii ki bir RDR2 sürükleyiciliği beklemiyorum ancak acaba beni PS4'e geri döndürür mü?Oyunu ilk 2-3 saat içinde kapatan sabırsız arkadaşlar belli ediyor kendisini![]()
Oyun almaya değer mi? Yani güzel ve sürükleyici mi? Tabii ki bir RDR2 sürükleyiciliği beklemiyorum ancak acaba beni PS4'e geri döndürür mü?
Ayrıca belirtmem gerekirse, bu indirim 19 şubat'a kadar geçerli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.