Death Stranding PS4 CD Vatan'da 99 TL!

Oyun almaya değer mi? Yani güzel ve sürükleyici mi? Tabii ki bir RDR2 sürükleyiciliği beklemiyorum ancak acaba beni PS4'e geri döndürür mü? 🙂
Ayrıca belirtmem gerekirse, bu indirim 19 şubat'a kadar geçerli.

Oyunun ilk saatlerinde sinirden ağlama noktasına gelebilirsiniz. İlk 2-3 saat içinde oyundan bir şey beklemeyin. Sıkıcı ve yürümek ile geçen birkaç saatiniz olacak. Ama ondan sonra öyle bir hikayeler ve şoke edici olaylar ile karşılaşıyorsunuz ki, bu olaylar sizi hem ağlatacak hem sevindirecek. Bana kalırsa son 10 yılın en iyi 5 oyuna arasına girer. Kesinlikle deneyimlemeniz gereken bir kojima şaheseri.

Steam mağazasının ana sayfasında karşıma bu oyun çıktı. Etiketlere bakınca anlaşılıyor ne tarz bir oyun olduğu.
Ekran görüntüsü 2021-02-11 023853.png

Şu ana kadar oynadığım hikayeli oyunlar:
Death Stranding
Horizon Zero Dawn
The Last of Us
Spider-Man
AC Unity
God of War
Uncharted 1-2-3-4-Kayıp Miras
Rise Of The Tomb Raider
CoD WW2
Açıkça ve tereddütte kalmadan belirtebilirim ki, Death Stranding oynadığım en iyi hikayeye sahip oyun. Yeterince duygusalsanız oyunun sonunda ağlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı