Çözüldü Death Stranding "sunucu bağlantısı dengesiz" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

isimsizkahraman

Megapat
Katılım
11 Haziran 2016
Mesajlar
4.527
Makaleler
4
Çözümler
55
Yer
Akihabara
Oyun Sunucuya bağlanmıyor, dün böyle bir sorun yoktu.

1672256212513.png


Kod:
Hata kodu: 51003

Epic Games üzerinden ücretsiz olarak aldım.
 
Çözüm
Söylentilere göre oyunun DC versiyonunda herhangi bir sorun yok, bir satış stratejisi olarak sunucu erişimi kısıtlanmış olabilir.
Şimdi DC Update indiriyorum deneyip haberdar edeceğim. Eğer böyle bir durum söz konusu ise büyük haber olur @Emin Çıtak.

Şimdi denedim ve DC versiyonda sunucu çalışıyor, biraz başarım yağmurundan sonra kaldığım yerden devam edebiliyorum.

1672420085366.png


Kod:
Oyun sürümü: standart versiyon: 1.08 Tarih: 30.12.2022 saat: 20:09

1672420785109.png


Kod:
Oyun sürümü: DC Versiyon: 1.002 Tarih 30.12.2022 saat: 20:20
Kendi kendine çelişiyorsun birader. Şu an iki sürümde Online oynayabiliyorsa demek ki senin bahsettiğin gibi "60 TL fazla verin, yoksa oyun Online olmuyor" diye bir şey yok. Bu konuyu okuyan gidip directors cut fazladan "boşa" para verecek. Mevzu hortlatmak değil, yanlışı düzeltmek. Sunucularda sorun varken benim oyunum "directors cut" iken ben de sunucu sorunu yaşıyordum diyorum ee ne demek miş directors cut almazsan Online oynayamazsın diye bir şey yok. Yanlış yönlendirip insanların parasını boşa harcartmayın. Doğrusu; Epic bedava verdiği için DS sunucuları çöktü ve kimi standart oyuncu kimi directors cut sahibi oyuncular oyunu Online oynayabiliyorken bazıları oynayamıyordu, bu budur. Hala daha bana o gün ben böyle çözdüm diyorsun, senin şansına DC almışssın o an çözülmüş yani almasaydın da çözülecekti demeye getiriyorum ama anlamıyorsun, neyse. Boşuna DC almanıza gerek yok Online standart ve DC versiyonda var.

Anlama zorluğunmu var canım arkadaşım? Diyorum ki: Bu sorun zaten artık yok, olduğu esnada ise DC sürüme yükseltildiğinde çalışıyordu. Tekrar yazıyorum bak iyi oku:
Bu oyunun Standart versiyonu bir süre erişilemez haldeyken DC versiyonu erişilir idi, o sırada sorunun çözülüp çözülmeyeceği ise belli değildi. Konu eski olduğu için senin şimdi "gerek yoktu" vs demen mantıksız, artık gereksiz spam yapmazsan sevinirim. Konu kilitlenebilir.
 
Artı -1 Eksi
Anlama zorluğunmu var canım arkadaşım? Diyorum ki: bu sorun zaten artık yok, olduğu esnada ise DC sürüme yükseltildiğinde çalışıyordu. Tekrar yazıyorum bak iyi oku:
Bu oyunun standart versiyonu bir süre erişilemez haldeyken DC versiyonu erişilir idi, o sırada sorunun çözülüp çözülmeyeceği ise belli değildi. konu eski olduğu için senin şimdi "gerek yoktu" vs demen mantıksız, artık gereksiz spam yapmazsan sevinirim. Konu kilitlenebilir.

Neden sildin çözüm kısmındaki yanlış bilgiyi peki? Çözüm kısmına "directors cut alırsanız Online oynuyorsunuz" yazmışsın ben de dedim ki alakası yok. Sende kaldırmışssın demek ki kimin anlayıp anlamadığı ortada, rast gele.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -1 Eksi
İnsanları yanlış bilgilendirmeyin. Sunucularda sorun vardı ve şimdi düzeldi, üst sürüm alınca düzelmiyor yani. Boşu boşuna para verdirtmeyin insanlara. Çözüm diye sabitlemişsiniz bir de.

Dostum selam! İlk öncelikle burada sesini yükselterek, saldırganca ve olmayan şeyi olmuş gibi göstererek şahısları da haksız yere hedef göstererek konuşamazsın! Burası senin sosyal medya hesabın değil!

Yukarıdaki yazılanları iyi okuyamadığın gibi sosyal kurallarını da iyi okumadan hesap açıp yardırıyorsun. İlk önce okumasını öğrenmelisin. Gerekirse defalarca kez bu eylemi yapmalısın! Konu/soru o anki koşullarda sorulduysa ve o anki koşullarda çözüldüyse ya da soruyu açan kişi için artık soru işareti oluşturmuyorsa "çözüldü" diye tutturulur. Bu, bu sayfanın KURALIDIR.

Gereksiz yere konu dışında, tıpkı senin ve bazı arkadaşların yaptığı gibi bu soruyu hortlatamaz ve okumadan saldıramaz! Bu da bu sayfanın bir diğer KURALIDIR! Rapor etmek zorunda bıraktırmayın! Bir sorunununuz varsa soru açın ve yanıt oluşturun. Madem o zaman senin de sorunun vardı bu konu ile alakalı o zaman yanıtlayabilirdin. Herkes sus pus olurken o anlık çözüm oluşturulduktan sonra saldırı dürtüsüyle yazılıp çiziliyor. Bizler kendi sorumuza o zaman yanıt aramaya çalıştık, kimseden de yanıt gelmedi ama çok ilginçtir ki bizden daha da iyi bildiğini iddia eden kişi ya da kişilerin bizim kendi deneyimlerimizi belirttiğimiz yanıtlardan sonra sapır sapır iletileri düşmeye başladı. ''O zaman neredeydiniz?'' diye sorarlar insana. Baktık kimseden yanıt gelmiyor, bizler de kendimizce deneyimlerimizi paylaştık. Çünkü o zaman çok çeşitli bir kaotik bir ortam vardı ve insanlar da ne olduğunu bizler gibi anlamaya çalışıyordu. İnsanların zekasını, deneyimlerini sakın bir daha hafife alan yaklaşımlar yapmayın! Burası öyle bir platform olmadığı gibi hiçbir yerde de yapılmaması lazım. Lütfen modası geçmiş, ucuzca yaklaşımlardan burayı uzak tutun!

Gelelim, yukarıdaki yazılanlara. İyi okuyamamışsın. Soruyu açan kişi kendince çözüm buldu, konuyu kapattı.

Benim güncellediğim 2. çözüm ise; benim gibi sayısı az olan direktor's cut versiyonunu ücretsiz alıp sonradan standart versiyonuna durup dururken dönüştürülmesi ve oyunu her türlü oynayamamasıydı. Benim gibi çok az kişiye rast geldim o zaman. Bunu da belirttim. Ben tekrar DC versiyonunu almak zorundaydım. Çünkü DC STANDART VERSİYONUNA DÖNÜŞTÜRÜLDÜ. Anlıyor musun? Ve ayrıca offline sorunuyla birlikte beraberinde getirdiği birden fazla sorunla birlikte bir kaosa sürüklendi. Zaten araştırmasını ve okumasını bilseydin eğer, Dünya'daki benim gibi örneklerin olduğunu görebilirdin. Bu nedenle ben, "satın alma" işlemini yaptım, bu benim tercihimdir yani senin gibi bu soruyu açıp satın alan kişiye de saldırmadım, onu da suçlamadım. Ve sonrasında offline sorunun olmadığını kendi deneyimlerim doğrultusunda da güncelledim. Ve ben de hemen konuyu kapattım. Herkesin kendi seçimi olduğu da yukarı da belirtildi. Kimisi -soruyu açan arkadaşımız gibi standart versiyonuna sahip olan gibi kişiler- beklemeyi tercih etti. Kimisi başka bir şey tercih etti. Kendi seçimlerin ve sorumlulukların var. Bunlar kimseyi ilgilendirmez, sadece seni ilgilendirir. İnsanları durduk yere suçlamadan ve olmayan şeyle itham etmeden önce bu olgunluk gerektiren sorumluluğu almayı bil! Yoksa ben de burada bu soruyu açan ve satın alan kişiyi karalayarak ''bana sattırdı, beni kandırdı'' diyerek tıpkı senin gibi yaygara koparmayı seçebilirdim. Ama seçmedim, seçmedik. Sence neden? Düşünmeye ne dersin?

Kimse, kimseyi yanlış bilgilendirmiyor. Zorla da oyunu satmıyor, satın aldırmıyor. Bu konudan para kazanmıyor. Oyunun sahibi ile yakınlık derecesine bağlı bir ilişkimiz yok. Şirketine bağlı çalışanları da değiliz. Kaldı ki 60 TL'lik bir oyundu. Milyar dolarlık bir dolandırıcılık ile vurgun yapmadık.

Ayrıca sunucularında hiçbir sorun yoktu. Oyun endüstrisinden anlayan herkes bunu bilir ki sorun o olsaydı o zaman bizler de oyunu oynayamazdık, sonrasında. Algılıyor musun?

Ayrıca, her şeyi geçtim; bu, o zamanı ilgilendiren bir şey. Altına sorunun artık kalktığını ileten arkadaşlar da mevcut. Bir soru açıldığında yanıt arıyorsan sayfayı sonuna kadar okursun ona göre yol alırsın ki sayfayı sonuna kadar da okumuşsun ama iş olsun diye saldırmak istemişsin. Burada da her şey ortada aslında ama en azından bu tür davranışların bir fayda sağlamadığını vurgulamak istedim.

Bir dahakine bağırmadan, saldırmadan önce sakin kal ve iyi okumayı kendinde sağla, öfkeni kontrol et. Kimse senin bu tutumunu çekmek zorunda değil! Kavgayı, kızıştırmayı ne kadar da seviyorsunuz, nasıl bir beslenme bu? Ortada sorun yok, gül gibi oyununu oynamak varken durduk yere, ortada hiçbir şey yokken hem de... Bunlar doğru davranışlar değil. Bu blogun kurulma amacına ve hikayesine de hiç yakışmıyor. Asıl yanıltma işlemini sen yapıyorsun!

Son kez tekrar ediyorum: Bu sayfanın amacı bir dayanışma ile soru sorulup-çözüm alınma şeklinde ilerliyor. Sonrasında gelişi güzel yanıtlayamazsınız, ''bencesi, sencesi, iyi ki de böyle yapmışımı ya da yanıltıyorsunuzu ya da başka bir soru sorulup zeminini kaydırna'' gibi iletilerle yanıt yazamazsınız! Burayı sosyal medya hesabı gibi kullanamazsınız!

Kurallara uymayan raporlanır!

Gereksiz yere burayı işgal etmeyelim, lütfen!

Kuralları çiğniyorsun(uz)! Cidden rapor edeceğim! Daha da hortlatmayın burayı!

Oyun oynamaya devam et lütfen!
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı